Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ut február 26, 2008 7:01 pm Predmet: xampp chyba portu 80
Drake nevies mi poradit ohladom xamppu, instaloval som to u kamosa na kompe hlasi mi apache chybu portu 80, vyskusal som u zfresh instalaciu, ale rozbal priamo do adr, je to priamo v roote c:/xampp normalne si neviem uz rady
mysql beha filezila nema problem a apache mi hlasi chybu socketu OS10048, make sock could not bind adress ip:80 ip compu, localhost aj 127.0.0.1 robi to iste
fw som zakazal, stale sa to chova rovnako .. nemate s tym niektyo skusenosti ?
Velmi zaujimave, ale takyto problem som este neriesil. Podla mna nemozem vytvorit a pripojit sa na 80 port z dovodu obsadenia alebo blokacie. Nebezi na tom PC ziadny iny appach ci iny webserver? To by mohol byt problem.
Skus ho odinstalovat a stiahni si lite verziu. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Velmi zaujimave, ale takyto problem som este neriesil. Podla mna nemozem vytvorit a pripojit sa na 80 port z dovodu obsadenia alebo blokacie. Nebezi na tom PC ziadny iny appach ci iny webserver? To by mohol byt problem.
Skus ho odinstalovat a stiahni si lite verziu.
nebezi tam nic ine, nechapem to
uz som tam preinstalol 10ver, zakzdym restart lebo nieco drzi z registrov ci configov a nova ver nezmeni nastavenie, control panel iba hlasi ze je busy cez konzolu ked pustim apache zahlasi chybu, ako service sa vobec nenatiahne, ked ho pustim ako aplikaciu tvari sa ze bezi v controle je zelenym na kazdy 20 pokus, zvacsa po starte win ak ho vypnem uz sa neda zapnut, takyto problem som este nemal, ked este neexistoval xampp mal som s rozbehanim problem ako kazdy ale zvacsa iba s mysql, apache ma stupid config ale toto co ma byt uz neviem...
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre