| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Matejko Adept

Zaregistrovaný od: 17. 07. 2007 Príspevky: 118
|
Zaslal: st august 29, 2007 3:16 pm Predmet: PAR VECI |
|
|
par veci:
Mozte nastavit aby avatar nemohol bit vacsi ako nejaka Ikonka alebo obrazok maly ? lebo ked som si dal velky obrazok totalne sa mi dodzubala stranka:p
Nieje nejaky navod ako vytvorit vlastny template? brat mi vie robit vo photoshope a image ready tak chcem skusit pre stranku zrobit vzhlad nejaky navod ako sa to robi
A este jedna vec co je dole na stranke ta ikonka v strede vedla mozilly a opery  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
Zaslal: st august 29, 2007 4:13 pm Predmet: Re: PAR VECI |
|
|
| Matejko napísal: | par veci:
Mozte nastavit aby avatar nemohol bit vacsi ako nejaka Ikonka alebo obrazok maly ? lebo ked som si dal velky obrazok totalne sa mi dodzubala stranka:p |
nastavení v administraci fóra. můžeš nastavit rozměry i kb
| Matejko napísal: | Nieje nejaky navod ako vytvorit vlastny template? brat mi vie robit vo photoshope a image ready tak chcem skusit pre stranku zrobit vzhlad nejaky navod ako sa to robi  |
http://blassenweb.net/modules.php?name=Themet
| Matejko napísal: | A este jedna vec co je dole na stranke ta ikonka v strede vedla mozilly a opery  |
Firefox browser, Konqueror browser, Opera browser, Adobe Photoshop CS2, Dreamweaver, Flash _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
Matejko Adept

|
Zaslal: št august 30, 2007 10:28 pm Predmet: |
|
|
ale ja som myslel na vasej stranke ze neni omezeni avatar ! lebo potomsa rozhodi cela stranka skuste to a dole som sa pytal len na ten prehliadac  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so september 01, 2007 1:06 am Predmet: |
|
|
aha no, dobre viediet. ked ude cas, pozrieme sa na to a uvidime.
dik _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Matejko Adept

|
Zaslal: so september 01, 2007 12:30 pm Predmet: |
|
|
ale ja som nemyslel nic v zlom len tky napad ja som lama vo weboch len vy mi pomahate Php nuke 4 ewer lol |
|
| Návrat hore |
|
|