Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ut november 20, 2007 8:17 am Predmet: Nový PC a FW
Po dlhšej dobe som si zadovážil lepší PC,
je to intel, MB: asus P5L vm 1394, OS WXP (SP1),
na internet používam služby T-mobile, a pripájam sa cez modem cez sieťovku.
Problém sa objaví akonáhle nainštalujem akýkoľvek firewall, už som skúšal FW integrovaný v PANDE , ZoneAlarm, KerioPFW, Outpost. Po tejto inštalácii mi prestane fungovať pripojenie k internetu, dokonca aj v prípade, ak je len FW nainštalované ale NEAKTÍVNE, (okrem PANDA, tam stačilo vypnúť aktiváciu FW)
ešte zabudol som napísať, že som to skúšal aj s OS bez SP tam to robilo to isté, a na starom PC to bežalo aj bez SP bez problémov,
dosť ma hnevá, že som musel vôbec použiť SP1, (kvôli novej zostave), beztak mi to robí dosť neplechy (asi si na to budem musieť zvyknúť) takže SP2 sa obávam ešte viac
dokáže mi niekto poradiť, ako odstrániť tento problém?
Problem bude zrejme v nastaveni tvojho firewallu. Musis povolit palikaciu, ktore ti umoznuje pripojenie na net. bud len porty, alebo komplet celu. no skor som za celu.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre