Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ut jún 12, 2007 11:53 pm Predmet: Google AdSense
Cafte,chcel som skusit aj ja zarabat prostrednictvom Google AdSense,ale po precitani prav a podmienok som si to rozmyslel.Zistil som totiz,ze nie je na com zarobit,kedze su prakticky vsetky formy reklamy v podmienkach PRISNE zakazane.Co je to za hlupost,ako jedina zaraba na tom asi len spolocnost Google.S takymito pravidlami neverim,ze aj niekto iny na tom dokazal daco zarobit.Aby si clovek prerobil pomaly cely portal,podla pravidiel Google.Ja si urcite web nebudem prerabat podla dakoho ineho,ked je web moj.Dakujem za uzasnu ponuku.Nic v zlom,zas len dalsi psychologicky efekt ala Google.Uz ich je na webe dost. Cafte...
kamo adsense je zaroven aj najlahsou cestou ako si cez net zarobit...ak nechces nikto ta nenuti....ak sa predsa len chces do toho pustit precitaj si o tom clanky, blogy a skus..adsense sa da do stranok implementovat aj tak ze to bezny uzivatel ani nespozoruje a ty len ryzujes...je to len na tebe ako to vyuzijes je len na tebe...
Naposledy upravil gengar dňa st jún 13, 2007 2:00 pm, celkovo upravené 1 krát
jedine co nesmies je mat XXX obsah a navadzat uzivatelov na to, aby ti klikli na reklamu, ci dokonca aby si si ty sam klikal. to je prisne zakazane. inak je to pohodicka a ked mas navstavovany web, zarobis aspon na naklady _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre