| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Media-Tech Novice

Zaregistrovaný od: 19. 01. 2007 Príspevky: 14
|
Zaslal: št marec 22, 2007 6:58 am Predmet: Cauko, nemate niekto skusenosti s Nuke-Evolution 2.0.3 |
|
|
Tak, co nikto este neskusal tento skvely redakcny system, alebo ste o nom este nepoculi? Aktualna verzia je 2.0.3 a da sa stiahnut TU, treba sa vsak bezplatne zaregistrovat. Problem je vsak v tom, ze nan neexistuje zatial slovensky ani cesky preklad, na tom slovenskom pracujem, mno nemam tolko casu. Zo zakladnych funkcii spomeniem prepracovane menu v ktorom sa da vsetko minimalizovat, dokonca kazdy blok si mozte minimalizovat, ma prepracovanu administraciu a velmi kvalitny Wysiwyg Editor, ak to niekoho zaujalo, skuste, isto sa Vam zapaci tak ako mne a zacnete s prekladom, ktory je z 3/4 rovnaky ako U-Nuke, cize staci kopirovat
Prezriet si ho mozte zatial na mojej testovacej stranke www.tuning-evo.pohlad.sk |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: št marec 22, 2007 1:05 pm Predmet: |
|
|
jasne ze pozname je to velmi zaujimava distribucia, ktoru taktiez prekladam. kto z nas bude rychlejsi? co myslis?  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: št marec 22, 2007 1:05 pm Predmet: |
|
|
bloky a moduly funguju aj tie od NUKE?
skoda ze themes nefunguju pod united-nuke  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: št marec 22, 2007 1:08 pm Predmet: |
|
|
| beks napísal: | bloky a moduly funguju aj tie od NUKE?
skoda ze themes nefunguju pod united-nuke  |
ano, vsetko funguje len vzhlady nie!!!!
Kazdy vzhlad s amusi specialne upravovat aj pre forum aj pre nuke system!!! _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: št marec 22, 2007 1:20 pm Predmet: |
|
|
keby som vedel ako to prerobit
| Kód: | | http://www.beks.wz.sk/nuke/ |
_________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: št marec 22, 2007 4:08 pm Predmet: |
|
|
v jeho baliku je navod na prerobenie vzhladov _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: št marec 22, 2007 4:56 pm Predmet: |
|
|
tomu customizing.txt som velmi nepochopil nejaku farbu pozadia mam zmenit ale neviem ktoru _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Media-Tech Novice

|
Zaslal: št marec 22, 2007 10:31 pm Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | jasne ze pozname je to velmi zaujimava distribucia, ktoru taktiez prekladam. kto z nas bude rychlejsi? co myslis?  |
mno ja myslim, ze to budes Ty, bo ja mam strasne malo casu na to a hlavne neviem, aku znakovu sadu mam zvolit, ja som prekladal uz 2.0.2, mno robil som ju v UTF-8, ale ked som dal potom poslat mail znamemu z modulu odporucte nas, tak bol necitatelny a ako pokracujes s tym prekladom, mas toho este vela? Inak na www.all-themes.com su skoro vsetky temy na Evolution upravene aj na Nuka , treba sa ale zaregistrovat, ak mozes posli mi prosim co mas na mail, drabik.peter@centrum.sk, moc by si mi tym pomohol, inak ak mi mozes poradit, kukni sa prosim aj sem http://www.phpnuke.sk/forums/united-nuke-slovak-2/ostatne-un-14/problem-s-editaciou-textu-problem-s-obrazkom-atd-1854/#12246 |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

|
Zaslal: pia marec 23, 2007 8:17 am Predmet: |
|
|
festy diki media-tech za ten link(www.all-themes.com)  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Media-Tech Novice

|
Zaslal: pia marec 23, 2007 11:36 am Predmet: |
|
|
| beks napísal: | festy diki media-tech za ten link(www.all-themes.com)  |
Neni zac, hlavne tie temy od X-trata su fest dobre , etse keby mi tak drakeman poslal na mail ten preklad co robi, mno, helpol by mi tym poriadne, cas ma tlaci a mam ho malo  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: pia marec 23, 2007 7:31 pm Predmet: |
|
|
preklad ti este nedam, ale bude, neboj sa. do konca tyzdna ti ho poslem, ale Doc urcite nebude prelozne. To az neskor. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Media-Tech Novice

|
Zaslal: pia marec 23, 2007 10:36 pm Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | | preklad ti este nedam, ale bude, neboj sa. do konca tyzdna ti ho poslem, ale Doc urcite nebude prelozne. To az neskor. |
to mi nevadi, ten modul nepouzivam, ake kodovanie pouzivas ak mi mozes dat vediet, a dik, potesil by som sa prekladu, dost by mi to pomohlo, bo s Un-Nuke si neviem dat uz rady a rad by som presiel na Evolution, kym mam malo regnutych userov, ale skusim sa pohrad z DB a cosi zachranit a dat to na to Evolution  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: so marec 24, 2007 1:28 am Predmet: |
|
|
jednoznacne iso-8859-2. cp ani keby traktore padali a utf-8 je zbytocne. no a DB sa da zachranit _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Media-Tech Novice

|
Zaslal: so marec 24, 2007 7:27 am Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | | jednoznacne iso-8859-2. cp ani keby traktore padali a utf-8 je zbytocne. no a DB sa da zachranit |
mno ved ja viem, skus mi poradit, db mam na websupporte, mam tam vytvorenu jednu db, kde mam v iso-8859-2 databazu na United-nuke a v tej istej db mam pod inym prefixom aj databazu Evolution, ide to v pohode, mno ked som tam nahraval databazu Evolution prvykrat a dal som iso-8859-2, v Opere mi ukazovalo kodovanie stranky v UTF-8, tak som teda tu db nahral este raz a teraz tam mam iso-8859-1 a ked tam dam moj preklad v iso-8859-2 tak mi zle zobrazuje diakritiku, neviem co s tym, ale skusim este parkrat preinstalovat tu db, zrejme blbne Myadmin alebo ja neviem  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: so marec 24, 2007 11:49 am Predmet: |
|
|
DB nahraj po iso-8859 (latin2) a lang daj v kodovani iso-8859-2 _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
|