| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Conky Professional

Zaregistrovaný od: 13. 06. 2005 Príspevky: 405
|
Zaslal: st január 04, 2006 7:16 pm Predmet: Recenzie vybraných modulov? |
|
|
heh tusim vtejto sekcii vytvaram temy iba ja ale nie
ja len ze to vyzera ako spam
ale k veci myslim ze v komentaroch sa neda dohodnut tak ako tu
takze :
- ja by som tam uvital taky zakladny FAQ spojene s takou malou ecyklopediou castych skratiek ktore sa budu vyskytovat v tich recenziach tj. CMS, RS, UN, atd...
- dalej ako bolo spominane aj obrazky su dobry napad a dalo by sa to aj cez imagehack
- link na sosnutie je samozrejmost to by bolo onicom bez nich
- modul news by sa dalo ale ako zvlast cize inim prefixom nech vtom nieje chaos a zakazat tam komentare
// a prosim adminov/modov ako sa dohodne aby zamkly tuto temu nech tu nevznikaju dalsie problemy
piste dalej nech to frci  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st január 04, 2006 8:13 pm Predmet: |
|
|
nic sa zamkinat nebude. je to open pre kazdeho a kazdy sa moze vyjardit, aby to bolo dobre.
Obrazky moze kazdy pridavat ako vie, ale aby boli. O ostatne sa postaram. Poprehadzujem ich sem na web, z dovodu vacsej rychlosti nacitania a kompletnosti informacii.
- Nazov clanku bude vzdy zacinat s Nazvom modulu/bloku a jeho verziou (tats v1.0)
- Do zakladneho textu sa napise jeho zakladny ucel vo velmi kratkom prevedeni. (skvely modul statistik, ktory zobrazuje vsetky pristupy na web)
- Do rozsirene textu sa budu pisat vsetky zvasty okolo neho, co vsetko dokaze, ako je spraveny, na co je dobry... bla bla bla... skratka to, co je napisane v clanku
http://www.phpnuke.sk/news/recenzie-vybranych-modulov-67.html
samozrejme obrazok, odkaz na stiahnutie (ak nie je v downloadoch, treba ho tam zaslat aj s popisom), hodnotenie uzivatela a hodnotenie administratora _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

|
Zaslal: st január 04, 2006 8:37 pm Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | | (ak nie je v downloadoch, treba ho tam zaslat aj s popisom) |
no neviem ci sa bude niekomu chciet napisat popis a prelozit ho do slovenciny resp. zo slovenciny ked uz napisal tu recenziu alebo ked ma napisat recenziu skor tam hodi link na download kde uz je.
//edit: nezabudajte na najdolezitejsi ludsky faktor LENIVOST _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

Zaregistrovaný od: 03. 06. 2005 Príspevky: 192
|
Zaslal: st január 04, 2006 9:05 pm Predmet: Conky nesúhlasím |
|
|
Nesuhlasím a to hneď v zásade. Tie veci netvoríme len pre seba, ale aj pre začínajcich webmastrov, kt. nemusia vždy vedieť o čo v danej skratke ide.
Keď to po nás bude niekto čítať, nájde veci jasne a stručne zadefinované, aby sa v tom vyznal hneď od začiatku, a rozhodol sa pre Nuka. Vieš veci, ktoré sa zdajú jasné tebe, niekomu robia problém, a takto hneď od začiatku vytvoríme jasnú a prehladnú ako to Drake nazlav "bla bla bla" štruktúru - no vidíš a máme tu prvú skratku
Takže tak. |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

|
Zaslal: st január 04, 2006 10:04 pm Predmet: |
|
|
nechcem stoho robit ot ale taky zacinajuci admin ktory nevie ze existuje nejaky UNITED-NUKE ale pocul o PHP-NUKE a uz duplom nevie o | Kód: | | http://united-nuke.openland.cz/ | nebubude zistovat co ta skratka znamena koly jednej recenzie je jasne ak je rozhodnuty skusit to s nuke ci uz UN alebo PHP-NUKE tak za tymi skratkamy pojde kym sa nedopracuje az k spominanej domovskej stranky UN ale ja vravim ze vetsinu nebude zaujimat ta konkretna skratka ktora moze byt dost dolezita _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: st január 04, 2006 10:23 pm Predmet: Načo potom chceme robiť recenzie? |
|
|
Recenzia má byť jasne definovaná, o tom niet sporu. Uvediem príklad, pre teba je napr. UN jasne čo znamená, ale príde Conky2, ktorého veta bude vďaka takejto vôli vyzerať nasledovne :
Pastnite z DB mojo RS trochen importnuteho contentu na modul CMS modul XX.4.2 co nefacha pod UN lebo v debečke je iné kódovanie, .....
So skratkami príde slang, a celá robota bude na prd. Napísať UnitedNuke miesto UN zaberie pár skúnd, bude to vyzerať lepšie, bude poriadok, budú tomu všetci rozumieť. |
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

|
Zaslal: st január 04, 2006 10:36 pm Predmet: |
|
|
ale ved o tom ja hovorim ze ti ludia ktory budu pisat tu recenziu budu pouzivat tie skratky mozno nie taky originalny slang ako ty ale tie sktratky ako DB a UN pouzivat budu a preto by som tam uvital ten faq nehovorim konkretne o mne
cize ked sa bude pisat recenzia na modul XYZ a bude sa pisat kompabilita s united-nuke s php-nuke ten doticny co pise tu recenziu napise je plne funkna s UN a tu je ta skratka dojde sem nejaky NOOB a bude cumet na to UN ako puk. tot vse
Edit : vidim ze piseme to iste len kazdy inak tak co keby sa napisal strucny navod ako pisat recenzie a nejake tie pravidla tam strcit? _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Standalf Moderator

|
Zaslal: st január 04, 2006 11:34 pm Predmet: Pravidlá alebo šablona |
|
|
| Ide o to isté asi, ale súhlasím začnime tak. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: št január 05, 2006 8:11 am Predmet: Re: Pravidlá alebo šablona |
|
|
| Standalf napísal: | | Ide o to isté asi, ale súhlasím začnime tak. | OK, ale spravis to ty. Navrhni to tak, aby to bolo co najcoolovejsie _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
|