| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: ut apríl 25, 2006 12:23 pm Predmet: PHP Nuke tools 3.0 |
|
|
Máte tady tento modul na webu,a máte ho přeložený do slovenčiny.Nemohli by jste ji poskytnout na stažení pls.Udělal bych češtinu aby si mohli tento modul počeštit i ostatní uživatelé.Předem díky  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut apríl 25, 2006 6:32 pm Predmet: |
|
|
vsetko bude, len nie je cas. niekto ma aj robotu a nie len sediet na nete a bawkat sa _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
P3PO Master

Zaregistrovaný od: 07. 02. 2006 Príspevky: 170 Bydlisko: Ba, SR
|
Zaslal: ut apríl 25, 2006 8:32 pm Predmet: |
|
|
typicka vyhovorka... kazdy si najde cas ked chce... (neber to ako nejaku urazku,ci daco podobne, peace ) |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut apríl 25, 2006 11:14 pm Predmet: |
|
|
lenze ja cas nemam, pochop ze nemozem len sediet pri PC a visiet na sajte divad sa na priblbe dotazy. to skratka nejde. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
dracek Adept

Zaregistrovaný od: 27. 01. 2006 Príspevky: 74
|
Zaslal: st apríl 26, 2006 12:15 am Predmet: |
|
|
| P3PO napísal: | typicka vyhovorka... kazdy si najde cas ked chce... (neber to ako nejaku urazku,ci daco podobne, peace ) | typicke je ze kazdej z vas neco mermomoci chce ) ne vse je nekdo povinnen dat ke stazeni pod volne sirenou licenci spadaj dane moduly ovsem napr cestina jestli ji udelam je jen moje vec jesi ji poskytnu a uprimne kdyz se mnou bude nekdo jednat takhle nedal bych ji ani nahodou |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
P3PO Master

Zaregistrovaný od: 07. 02. 2006 Príspevky: 170 Bydlisko: Ba, SR
|
Zaslal: st apríl 26, 2006 12:20 am Predmet: |
|
|
ja som len chcel naznacit, ze ja by som slovencinu spravil, ale keby som ju uz spravil, aspon by som sa s nou podelil...
a co sa jedna o ten cas, aj ja by som mohol povedat,ze nemam cas, lenze ja si cas dokazem najst a to toho mam dost vela na praci...  |
|
| Návrat hore |
|
dracek Adept

Zaregistrovaný od: 27. 01. 2006 Príspevky: 74
|
Zaslal: st apríl 26, 2006 12:31 am Predmet: |
|
|
| P3PO napísal: | ja som len chcel naznacit, ze ja by som slovencinu spravil, ale keby som ju uz spravil, aspon by som sa s nou podelil...
a co sa jedna o ten cas, aj ja by som mohol povedat,ze nemam cas, lenze ja si cas dokazem najst a to toho mam dost vela na praci...  |
tak kdyz bys slovencinu udelal a podelil se, tak nevidim duvod proc to neudelas?modulu o ktere je zajem je more muzes se ukazat nikdo ti nebrani .A co se tyce casu a reci ze mas more prace a cas si najdes vzdycky i mi mame more prace a imi si nachazime den co den cas na praci kolem Un nebo PHP Nuke |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: st apríl 26, 2006 8:00 am Predmet: |
|
|
Nevim proč se tu hádáte,vo co go Prostě neni k mání a hotovo.Přeložim si to sám,a tim to končí.Nevim co tu řešíte kdo má kolik času a co je čí vlastnictví.To nejsou podstatný věci.Rozumné bude když to tu někdo zamkne a dá to k ledu  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
|