| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Standalf Moderator

Zaregistrovaný od: 03. 06. 2005 Príspevky: 192
|
Zaslal: po máj 29, 2006 10:43 pm Predmet: Rikam zase ja |
|
|
Ako prebieha registrácia domény .sk
Pred registráciou vašej webstránky je dôležité správne si zvoliť jej meno. V prvom rade si musíte rozmyslieť, o akú doménu prvého stupňa nazývanú top-level doménu, máte záujem. Výber je naozaj široký, na Slovensku je najobľúbenejšia slovenská národná doména .sk, ale aj viacero medzinárodných domén - .com, .net, .org, .info .biz. Výhodou medzinárodných a generických domén je väčšia obľúbenosť, ale tento doménový priestor je oveľa zaplnenejší ako náš slovenský. Doménu pre Vás môžeme zaregistrovať aj do 24 hodín cez pracovné dni. Ceny za registrácie domén nájdete v aktuálnom cenníku. Poplatky za registrácie domén sú spoplatňované spravidla ročne. _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: po máj 29, 2006 11:08 pm Predmet: |
|
|
| bigdragon napísal: | | BTW: jinak s tím předinstalovaným nukem nevím, mám web na IC a rád bych ho přesunul. | ak presun nezvladnes sam, profesionaly ako ja sa o to postarame _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
bigdragon Professional

Zaregistrovaný od: 09. 04. 2006 Príspevky: 407
|
Zaslal: ut máj 30, 2006 8:03 am Predmet: |
|
|
| Co ti na to mám říct, možná zvládnu, možná ne....spíš bych potom stejně potřeboval trošku nuka zkontrolovat, pač se mi občas někde bije kodování atp... takže bych to asi nechal na tobě... |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut máj 30, 2006 12:20 pm Predmet: |
|
|
ak budes mat u nas hosting, v pohode _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
bigdragon Professional

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 6:33 pm Predmet: |
|
|
| Ještě jedna věc: jak jsem říkal jsem lama: Nemusím mít vlastní doménu, že??... |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 6:50 pm Predmet: ee |
|
|
nemusis mat vlastnu domenu, ale musis mat potom aspon cudziu. Hosting bez domeny je ti nanic. Byt tebou zacnem domenou. Pretoze ak si myslis ze mas niekde freehosting pod domenou napr. http://freehostig.wz.cz tak to nejde presmerovat. Proste ak chces poriadny hosting, zaregistruj si domenu!
-------- -------- _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
bigdragon Professional

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 7:04 pm Predmet: |
|
|
Nevím, co kde a jak...ale akorát jsem přečetl tvůj přízpěvek výše...
Kde jsou ty aktuální ceníky?? Asi takhle, já dělám web a známá by měla platit hosting, tak aby to utáhla... |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 7:55 pm Predmet: |
|
|
pozri si si sukromnu spravu _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
bigdragon Professional

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 8:29 pm Predmet: |
|
|
díky...Máte fakt perfektí ceny....
Domény můžete registrovat jenom pro občany slovenské republiky, nebo t platí jenom pro domény .sk??
BTW: ročně se u domény platí jenom ta registrace, toť vše??
Naposledy upravil bigdragon dňa st máj 31, 2006 2:33 pm, celkovo upravené 3 krát |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: ut máj 30, 2006 8:36 pm Predmet: |
|
|
To plati len pre domeny sk, ostane moze ktokolvek. Ano za kazdu domenu ktora ma byt tvoja sa plati rocny poplatok (a nezalezi to na tom ci je domena slovenska) _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
technology Novice

Zaregistrovaný od: 19. 10. 2006 Príspevky: 4
|
Zaslal: st november 08, 2006 12:40 am Predmet: |
|
|
Sevas,tak asi po mesiaci co som skusal/ucil sa co to potrebne na tvorbu webu s nuke systemom som sa rozhodol,ze prisiel ten spravny cas na zakupenie domeny...samozrejme ta Vasa mi udrela do oci
mal by som v zaujme si zakupit "sk" domenu specialne hosting IGA-NUKE
fajn to by sme mali,teraz su na rade otazky
som fyzicka osoba nepodnikatel a s tou registraciou domeny F1 nemam fakt ze skusenosti,ale precital som si,ze to mozete urobit za mna...otazka znie za kolko?
a druha velmi dolezita otazka....kolko vlastne zaplatim za chod webu?registracia,mesacny pausal atd.pretoze podla toho co som cital len registracia 600sk+100sk za mesiac cize 1600sk za prvy rok a ptom uz len 1000sk rocne lenze tomu neverim a myslim si,ze predsa reklama je reklama a na zmluve vzdy byva nieco ine  |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: st november 08, 2006 9:33 am Predmet: Dohodneme sa |
|
|
bude lepsie ke pochatujeme na tuto temu, IGA je vzdy otovrena rozhovorom
ICQ | 230932550
hulita@iga.sk
skype: standalf _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
|