Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: so október 22, 2005 4:34 pm Predmet: Dalsi problem so strankou phpnuke.sk
Tak ked sa dostanem na forum, tak mi nad nim zobraz taketo errory:
Kód:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/header.php:41) in /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/includes/page_header.php on line 523
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/header.php:41) in /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/includes/page_header.php on line 525
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/header.php:41) in /var/customers/webs/drakeman/phpnuke_sk/includes/page_header.php on line 526
Znova v Opere, neskusal som v inych prehhliadacoch, lebo forum funguje normalne, len sa nezobrazi ze stvrok,pondelok.... ale datum.
zaujimave, mne to v linuxe ide v pohode v kazdom browseri, takze... no ale skusim si stiahnut aj werziu pre widle a skusim to v nich, ale ... _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
Zaslal: so október 22, 2005 10:43 pm Predmet: trapenie
no ja som sa tiez trapil s verziou co je v tvojom Downloade, jedno pod win... nesla.. no a vidim, ze to je v linux, radsej som si stiahol verziu z originalnych stranok a slape v pohode aj vo win...
Zaslal: so október 22, 2005 10:48 pm Predmet: Re: trapenie
lasse napísal:
no ja som sa tiez trapil s verziou co je v tvojom Downloade, jedno pod win... nesla.. no a vidim, ze to je v linux, radsej som si stiahol verziu z originalnych stranok a slape v pohode aj vo win...
myslis UN??? Tak to je jedno. Mam ho z originalnej stranky a teraz uz naviazuje na rovnaky odkaz ako na originalnej stranke _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
Zaslal: so október 22, 2005 11:07 pm Predmet: Nuke systémy
ja osobne by som nestaval iba na UN, je to vec čo vznikla za riekou Moravou, a predsa cz+sk boys čo pracujú na tomto projekte je menej ako ako tých čo pracujú na známejších NUKE, na tých sa tiež pracuje aby boli rýchlejšie, spoľahlivejšie a bezpečnejšie....
Väčšina NUKE(novších) systémov je postavená na jadre CPG Dragonfly
http://www.cpgnuke.com/, majú množstvo blokov a modulov spoločných a ich aplikovanie nerobí skoro žiadne problémy.
Pre začínajúcich by pomohol určite nejaký prehľad CMS aby sa mohli rozhodnúť, lebo sám z osobnej skúsenosti som sa poriadne natrápil kým mi vyhovel iba 1(jeden) CMS a tým je PC NUKE na http://www.pcnuke.com ver. 8.4(+8.5 upgrade)
neviem co to ma sice spolocne s udajnymi chybami tohto webu, ale nevadi.
UN je zalozeny na systeme PHP-Nuke ale je maximalne prerobeny a zabezpeceny oproti originalu. Samotneho nuka vyvyja niekolko ludi, ale UN vyvyja len sam RAY a ostatni mu hlasia len pripadne nedostaky, takze do systemu moc nezasahuju!
Co sa tyka stareho CPG nuke, tak je to obycajne PHP-Nuke obohetane o osCommerce 2.2 nic viac nic menej. bezpecnostou je to stale take derave ako na zaciatku. dragonfly mam stiahnuty, ale neskusal som ho moc bo nemam cas, no co som ho len tak zbezne pozeral, na win localhoste robi velke problemy a to nie je dobre! a co sa tyka PC nuke, tak je to zvacsia obohateny PHP-Nuke, takz evelkou zmenou nepresiel _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre