| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Stado Novice

Zaregistrovaný od: 09. 06. 2006 Príspevky: 27
|
Zaslal: št september 13, 2007 6:29 pm Predmet: Úprava vzhledu v UN 4.2.08ms2 |
|
|
Zdravím,
předem se omlouvám, pokud jsem toto téma umístil do nesprávné kategorie fóra, ale nevěděl jsem, kam to umístit.
Chtěl bych se zeptat, jak upravím vertikální mezery mezi bloky po stranách a mezi blokem modulu News. V theme.php jsem našel $space_between_cells, tak jsem to nastavil - vše se dobře zobrazuje tak, jak je to nastavené, ovšem po otevření článku se to rozšíří a jsou tam velké mezery. Nevíte někdo, kam bych měl ještě tuto funkci (jestli se tomu dá tak říkat) napsat, aby se mezery zobrazovaly i po otevření článku normálně?
A ještě jeden dotaz - lze nastavit nějaké okraje kolem článku, aby to třeba nebylo tam nalepené na tom okraji?
Díky moc vše za rady  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
Stado Novice

|
Zaslal: št september 13, 2007 9:46 pm Predmet: |
|
|
Díky moc!
Akorát jsem nepřišel na to, jak zapsat do toho souboru article.php ty mezery - zkoušel jsem to tam nějak vecpat, furt jsem tam cpal to space_between_cells, ale nereagovalo to. Nemohl bys/byste mě trošku naťuknout?  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so september 15, 2007 6:42 pm Predmet: |
|
|
pouzi HTML zmak medzeri. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Stado Novice

|
Zaslal: ut september 18, 2007 4:47 pm Predmet: |
|
|
Tak to sem teda vůbec nepobral.
Cpal jsem do toho řádku ten kód mezery, ale vůbec nic se nezměnilo a mezery jsou furt veliké.  |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: št september 20, 2007 3:45 pm Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | já zase nechápu že se někdo snaží odstranit mezery tak že tam přidává další.
no někde tam je toto tak to odstranit:
|
Tak vies, tazky den to musel byt  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Stado Novice

|
Zaslal: pia september 21, 2007 9:48 pm Predmet: |
|
|
Sorráč, vim, jsem lama Ale bohužel ani ten kód na mezeru jsem tam nikde nenašel, takže jsem to nemohl vymazat a mezery jsou tam tím pádem furt...  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
|