Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ne apríl 22, 2007 10:58 pm Predmet: Prispôsobiť header aj skript
Potrebujem prispôsobiť header lebo samotná téma sa prispôsobuje rozlíšeniu prehliadača no header nie. Mam nastaveny na šírku 1130, je to urobené v tabulke, skusala som to aj zarovnaním na stred, co síce pomohlo, no problém bol zas so skriptom- rolovacie vertikalne menu, ktoré neviem na stred zarovnať. Najlešie riešenie by bolo keby sa header prispôsoboval každému prehliadaču a to tak, ako sa prispôsobuje samotný obsah webu s blokmi a stredom /modulom/kde je text. Priklad: pri rozlíseni 800x600,aj trochu pri 1024 sa mi text prisposobi , no dole sa zobrazi lista lebo header sa zvacsi. Od 1152 to mam vsetko presne. Mohlo by to ostat tym zarovnanim na stred no problem je zo skriptom rolov. menu, ktore chce presnu poziciu kde ma byt a nechce sa prisposobovat na stred. Dakujem za pomoc.
treba sirku stranku nastavit na 100% a potom sa pri kazdom rozliseni bude zobrazovat na celu obrazovku. Stranku treba prisposobovat na jedno rozlisenie napr 1024x768 - ja najpouzivanejsie a potom aj vyssie rozlisenia sa zobrazia spravne _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre