| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
asterix22 Novice

Zaregistrovaný od: 13. 02. 2007 Príspevky: 25 Bydlisko: Hranice na Morave
|
Zaslal: st apríl 04, 2007 7:14 pm Predmet: obrazky v menu |
|
|
Zdrar! Neviete niekdo preco sa mi nezobrazuju obrazky v menu? Myslim tie,ako vy mate Uvod,Clenovia,Zroje,Komunita....
Je to stylom alebo cim? Pouzivam styl SubBlack3D. _________________ www.skodasraz.net |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: št apríl 05, 2007 8:12 am Predmet: |
|
|
skus hodit link na stranku. vzhladom to urcite nebude  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
asterix22 Novice

|
Zaslal: št apríl 05, 2007 1:48 pm Predmet: |
|
|
www.webdesignforum.sk
Neviem preco to nejde...neslo mi to uz od zaciatku ani so zakladnou temou,ked som naistaloval UN _________________ www.skodasraz.net |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: št apríl 05, 2007 2:18 pm Predmet: |
|
|
nezobrazuje ti ich úpreto lebo ich tam nemas. si ich tam musis sam vlozit vies
a este jedna poznamka: preco sa tvoja stranka vola webdesignforum ked to je portal?  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
asterix22 Novice

|
Zaslal: št apríl 05, 2007 2:26 pm Predmet: |
|
|
Ahaaaaa...no a v ktorom subore treba potom upravit cestu? Alebo to uz je niekde defaultne nastavene a staci nahrat do dakeho adresa jen obrazky? Ak ano,tak do ktoreho?
Este otazocka.....Ked chcem blok ako je tu, kolko je clenou online,pocet registrovanych atd..je na to nejaky mod? Bo to asi neni original u UN,ze?
Noa webdesignforum sa to vola preto,ze to mam zarehistrovane uz asi rok a najprv to bol len cisto phpbb forum a kamos sa na to vykaslal,tak teraz ja rozbieham portal  _________________ www.skodasraz.net |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
|
| Návrat hore |
|
asterix22 Novice

|
Zaslal: št apríl 05, 2007 2:59 pm Predmet: |
|
|
jj,thanks....este by ma pripadne zaujimalo,ze aky je rozdiel ked je v tych moduloch nastavene TYP (zo suboru, systemovy, HTML)... Nestane sa nic,ked ich prestavim na HTML,kedze do inych typov ten tag nevlozim?
Heeeh..no prave som zistil,ze to ani prestavit nejde...alebo aspon neviem kde...tak ako tam vlozim ten HTML tag?
Hlavne menu sa da rozdelit ako? Myslim tak nejak podobne ako je to tu?  _________________ www.skodasraz.net |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: št apríl 05, 2007 3:11 pm Predmet: |
|
|
ved si daj vztvorit novz blok a tam to vkladaj. szstemovz blok-ten je myslim predinstalovany, blok zo suboru- to je taky ze si ho stiahnes, nahrajes na FTP a v administracii si ho zvolis a HTML blok ten si robis sam ako len chces _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
|