| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
luky133 Adept

Zaregistrovaný od: 10. 06. 2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely
|
Zaslal: pia jún 15, 2007 4:48 pm Predmet: Nejaký vzhľad s love tématikou... |
|
|
| No potrebujem zase po case nejakú tu pomoc... Hladám na nete nejaký vzhľad s tématikou lásky. Kedze nemám financie tak chcem nejaký nájsť... No nasiel som len tento http://osc2.template-help.com:8081/nuke_15048/ ,ale za ten by som musel po prepočte zaplatiti viac ako keby som si ho dal vyrobit podla vlastných predstáv... Nepozná niekto taký vzhlad ,ale nemá po ruke niekto ten vzhlad kde som dal ten link (Ale myslím ze warez vzhlad nie je moc dobra volba)... Tak nemá? PLS... |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: pia jún 15, 2007 9:17 pm Predmet: |
|
|
zaregistruj sa na www.all-themes.com a urcite tam nieco najdes Ja som nasiel dokonca 2 THEMES o laske _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
luky133 Adept

Zaregistrovaný od: 10. 06. 2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely
|
Zaslal: so jún 16, 2007 5:15 pm Predmet: |
|
|
No registroval ale zatial som nasiel len 2 a jedna sa na love temu ani nepodoba a druha ta je eln jednej farby a skorko zidna grafika okrem loga...  |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

Zaregistrovaný od: 30. 01. 2007 Príspevky: 59
|
Zaslal: so jún 16, 2007 5:55 pm Predmet: |
|
|
| To si mozes podla mna vybrat hocijaky a trosku ho upravit. Rozhodne by som tam dala pekne farby napr. ruzovo biela, a menu si mozes urobit tiez s tymi srdiackami. A keby si si upravil header dake pekne fotky a mas to.A samozrejme favicon.ico. Header si mozes urobit podla takychto http://www.vades.cz/inspire/sablony/seznamky-svatby.htm |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so jún 16, 2007 7:44 pm Predmet: |
|
|
| ada napísal: | | To si mozes podla mna vybrat hocijaky a trosku ho upravit. Rozhodne by som tam dala pekne farby napr. ruzovo biela, a menu si mozes urobit tiez s tymi srdiackami. A keby si si upravil header dake pekne fotky a mas to.A samozrejme favicon.ico. Header si mozes urobit podla takychto http://www.vades.cz/inspire/sablony/seznamky-svatby.htm |
nezabudaj, ze toto nie su vzhlady pre NUKE! Ak by si mal daky vzhlad z tade kupit. stravil by vela casu aby ho dostal do nuka. To radsej zaplatit niekomu a hentie vzhlady dat ak opredlohu _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: so jún 16, 2007 8:00 pm Predmet: |
|
|
Drake si nepochopil Adu. ona napisala ze stamat si moze zobrat inspiraciu  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

Zaregistrovaný od: 30. 01. 2007 Príspevky: 59
|
Zaslal: so jún 16, 2007 8:09 pm Predmet: |
|
|
| Presne tak ako pise beks. Ja si chodim odtial brat inspirácie. A vrchy sa daju dat do nuka. Ja som tak zacinala a mala som uz tu sablonu kupenu, dokonca dve. A teraz som si podla toho robila vzhlad ale uz iny. Je jasne, ze ked chce tak si moze objednat a niekto mu to spravi podla toho, prip. si to skusi sam.Proste chodim sa tam mrkat na hlavicky a tie si navrhujem u seba v headri vo svojej teme.Ale davam si svoje veci, svoje obrazky, svoje menu .. |
|
| Návrat hore |
|
|