| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: so marec 24, 2007 8:06 pm Predmet: Bloky ako na phpnuke.sk |
|
|
no takze chcel by som na moju stranku bloky na taky sposob ako ich mate vyriesene tu: hore nejaky obrazok, tam kde je obsah bloky po bokoch mate ciary a dole zase obrazok. skusal som to uz aj sam spravit ale bud som to mal porozhadzovane alebo vobec to nezobrazovalo tak ako chcem. uvitla by som presny HMTL kod s nejakym popisom co kde ma ist
dopredu dik za radu _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: št marec 29, 2007 3:58 pm Predmet: |
|
|
som veru nepochopil co vlastne chces... mozes byt presnejsi? daky obrazkova inspiracia by tiez nezaskodila _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: pia marec 30, 2007 10:53 pm Predmet: |
|
|
http://nuke.fksnv.sk/
drake vsimni si bloky. chcem aby po ich bokoch sli horizontlane ciary tak ako na obrazku:
viem ze tam treba dat niekolko tabuliek ale skusal som to davat uz vselijak ale neslo mi to cize bymi velmi pomohol presny kod aj s nejaky m vysvetlenim thy zatim _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: so marec 31, 2007 1:12 am Predmet: |
|
|
aj tak som z toho vedla... ved tam tie ciary vidim... ci ty chces este ine? ak hej, daj iny obrazok a vyznac ich... mozno ze je neskoro, alebo uz prestavam chapat ... _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: so marec 31, 2007 9:36 am Predmet: |
|
|
na obrazku su ciary bo bokoch ale na stranke ich nemam tak poboku  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
deiky Hosting member

Zaregistrovaný od: 16. 10. 2006 Príspevky: 147 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: so marec 31, 2007 11:05 am Predmet: |
|
|
No musis si pridat farbu okraju ramceku v subore style.css v tvoej teme aspon tusim ) page/themes/tvojatema/style/style.css musis to tam niekde najst alebo este by to malo ist ak si otvoris blocks.html a surovo tam pridas farbu okraju ramceka cez editor niejaky... |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: so marec 31, 2007 11:15 am Predmet: |
|
|
lneze ked pridam ramcek tak budme mat ramceky dookola ja chcem iba pobokoch _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
deiky Hosting member

Zaregistrovaný od: 16. 10. 2006 Príspevky: 147 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: so marec 31, 2007 11:21 am Predmet: |
|
|
| Hmm a co tak nastavit obrazok ako background |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

|
Zaslal: so marec 31, 2007 1:48 pm Predmet: |
|
|
ved jo cez to sa to robi.hore som to aj pisal sa mi vidi. ale neviem ako presne nastavit parametre vzdy mi to blbne bud roztahuje a tak, ale keby mi drake poslal presny kod ci chcem vela?  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: ne apríl 01, 2007 12:05 pm Predmet: |
|
|
| beks napísal: | ved jo cez to sa to robi.hore som to aj pisal sa mi vidi. ale neviem ako presne nastavit parametre vzdy mi to blbne bud roztahuje a tak, ale keby mi drake poslal presny kod ci chcem vela?  |
Ta ja ti velmo neporadim. Splasil som Standalfa, uvidime co poriesi on... ak sa vyspi z opice  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

Zaregistrovaný od: 03. 06. 2005 Príspevky: 192
|
Zaslal: ne apríl 01, 2007 9:07 pm Predmet: heh |
|
|
Vyrez si tenky pasik o vyske 1px a sirke (tak aku mas sirku bloku).
Potom si otvor tpl zdrojak bloku a napis natvrdo :
| Kód: |
<table border="0" width="100%" id="table1" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td background="themes/tvojathema/images/pozadie_hlavicka.jpg">nazov bloku</td>
</tr>
<tr>
<td background="themes/tvojathema/images/pozadie_telo.jpg">telo bloku</td>
</tr>
<tr>
<td background="themes/tvojathema/images/pozadie_paticka.jpg">paticka</td>
</tr>
</table>
|
Mal by si tie pozadia napisat do stylov, ale tym ta len zmatiem. Pre teba je podstatny ten html sposob aby si si nastavil to pozadie natvrdo v tabulke. _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
|