| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ada Hosting member

Zaregistrovaný od: 30. 01. 2007 Príspevky: 59
|
Zaslal: so jún 16, 2007 1:08 pm Predmet: Štatistiky, Hot or not, Sexy or not, coppermine |
|
|
1.Aké pouzívate statistiky a co odporúčate? Ja mam google ten mi hodnoti najlepsie az o 20% viac ako Naj a Toplist. So standartnou statistikou UNUKE sa to vsak neda ani porovnavat, lebo mi ukazuje napr. 19 celkovych ludi z toho napr. 10 online a naj a toplist ukaze 3 online. Myslim, ze to je tym ze v nasom meste mnohe lan siete majú pripojenie s jednou IP adresou, t.j. keby aj pol mensieho sidliska bolo pripojenych na webe ukaze mi to ako jedneho cez toplist ci naj. Neviete ako to osetrit? Prip. nemate nieco overene na UNNUKE, kde by bola podr. statistika kt. by som mohla na web vytiahnut a zohladn. by tieto veci?
2. taktiez chcem urobit sutaz a neviem ktoru fotogaleriu pouzit ci sexy or not, hot or not, alebo coppermine. dakujem |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
ada Hosting member

|
Zaslal: so jún 16, 2007 1:11 pm Predmet: |
|
|
| Este doplnam:Ta sutaz bude o tom, aby uzivatelia mohli pridavat obrazky a ostatni ich budu hodnotit. Len chcem aby to bolo bezpecne, neviem ci mam urobit druhu fotogalerku cez inu DB. Proste prosim podradte.D. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

|
Zaslal: so jún 16, 2007 1:20 pm Predmet: |
|
|
| Dakujem idem si to skusit. Lebo pred chvilou som mala podla nuka 20 navstevnikov a napr. 5 clenov a podla Toplistu som len ja 1-online. Viem ze to je pre tie IP, lebo susedia v baraku su tam, co sa dohodneme a len nuke ich zarata. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so jún 16, 2007 1:51 pm Predmet: |
|
|
Ide o to, ze Nuke si standardne uchovava informacie o tom kto je online 3600sekund! To znamena, ze ak bol niekto na webe pred 30 minutami, stale ho nuke bude brat ako keby bol online. Nebrel by ho len v tedy, kedby sa odhlasil _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
deiky Hosting member

Zaregistrovaný od: 16. 10. 2006 Príspevky: 147 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: so jún 16, 2007 8:40 pm Predmet: |
|
|
| Aha a neda sa ta doba tych 3600 zmenit na kracsiu? |
|
| Návrat hore |
|
FMG.sk Hosting member

Zaregistrovaný od: 17. 07. 2005 Príspevky: 330 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: ne jún 17, 2007 12:29 am Predmet: re: |
|
|
jj pravda nie je nad google, ale napr. ja som si spojil nuke statistiky s modulom MS_Analysis a som spokojny.... skor by som sa snazil natlacit vsetky weby co mam sem napr. http://www.webdesign.izde.cz/katalogy_vyhledavace.asp  _________________ S pozdravom
Webmaster FMG.sk |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

|
Zaslal: ne jún 17, 2007 8:59 pm Predmet: |
|
|
Dakujem za vsetky rady,poskusam vsetko.  |
|