Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: št júl 26, 2007 3:09 pm Predmet: Počet čitateľov článku...
Zdá sa mi, že to tu vo fóre už raz bolo...ale nemôžem to nájsť.
Chcem sa opýtať, to číslo zobrazujúce počet čitateľov nie je pravdivé, však? Myslím, že je dosť skreslené botmi. Dá sa to nejako ošetriť? _________________ Nepremárnime dnešný deň.
Prave cisla citatelnosti clankov a contetnu su jedny z najhodnovernejsich, co sa o statistikach povedat neda, tie polikaju veselo bootov. Ale neviem to urcite len co viem z praxe. Niekedy je online 100 bootov a clanok ani netukne, takze sosaju asi stealth technologiou. _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval
Zaslal: pia júl 27, 2007 8:05 pm Predmet: Re: Počet čitateľov článku...
MarekS napísal:
Zdá sa mi, že to tu vo fóre už raz bolo...ale nemôžem to nájsť.
Chcem sa opýtať, to číslo zobrazujúce počet čitateľov nie je pravdivé, však? Myslím, že je dosť skreslené botmi. Dá sa to nejako ošetriť?
Asi tak nejak. To siclo nie je az take podstatne, skor je podsdtatne to, ze ho niekto cital alebo sa len tak tvaril. Ak to bol bot, tym lepsie pre tebe, pretoze je vacsia moznost ze ta niekto pomocmou neho vyhlada. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre