| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Vladiex Adept

Zaregistrovaný od: 24. 01. 2007 Príspevky: 95
|
Zaslal: ne december 09, 2007 12:43 pm Predmet: Optimalizacie stranky |
|
|
Ahoj!
Takze chcel by som sa spytat ako sa optilaizuej stranka napr. pre Operu,Mozilu a IE ...
Diky moc |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: ne december 09, 2007 4:16 pm Predmet: |
|
|
velmi nechapem co chces optimalizovat napriklad? _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ne december 09, 2007 5:56 pm Predmet: Re: Optimalizacie stranky |
|
|
| Vladiex napísal: | Ahoj!
Takze chcel by som sa spytat ako sa optilaizuej stranka napr. pre Operu,Mozilu a IE ...
Diky moc |
V tomto pripade musis mat naojzaj spravny kod a musi byt validny. Tak ziskas komatibilitu medzi jednotlivymi browsrami. Ak mas na mysli nieco ine, popis. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
Zaslal: ne december 09, 2007 7:01 pm Predmet: Re: Optimalizacie stranky |
|
|
| drakeman napísal: | | Vladiex napísal: | Ahoj!
Diky moc |
V tomto pripade musis mat naojzaj spravny kod a musi byt validny. Tak ziskas komatibilitu medzi jednotlivymi browsrami. Ak mas na mysli nieco ine, popis. |
Mno nemusí být úplně validní, v případě UN to není až tak jednoduché, ale nesmí obsahovat opravdu hrubé chyby !!
Dál je potřeba vizuálně to kontrolovat a dávat si pozor na nějaké prvky které se zobrazují různě protože jsou jinak vykreslovány.
a pak studovat a studovat:
http://ie-brouci.dero.name/box-model.html _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
Vladiex Adept

Zaregistrovaný od: 24. 01. 2007 Príspevky: 95
|
Zaslal: po december 10, 2007 7:06 pm Predmet: |
|
|
| Hmm dobre nic nechapem poviem na rovinu ja som lama proste neviem co je to validni a neviem ani upravit SEO ani nic ... tak neviem na co mierite myslim tym to avy napr sirka stranky mala 1024x860 apod... |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
Zaslal: po december 10, 2007 7:33 pm Predmet: |
|
|
| Vladiex napísal: | | Hmm dobre nic nechapem poviem na rovinu ja som lama proste neviem co je to validni a neviem ani upravit SEO ani nic ... tak neviem na co mierite myslim tym to avy napr sirka stranky mala 1024x860 apod... |
první věc by měla být pokusit se stránku takzvaně "zvalidovat" tím se odstraní chyby a dosáhne především rychlejšího načítání a lepšího zobrazení.
http://validator.w3.org/
druhá věc je seo optimalizace, což vpodstatě zezačátku znamená uvádět nadpisy do značek pro nadpisy <h5> například namísto font=bold apodobně.
Potom až další a další, například [url='http://googluj.blassenweb.net/index.php?otazka=sémantika']sémantika[/url]. _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
|