| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st júl 18, 2007 6:28 pm Predmet: |
|
|
| jamaica napísal: | Vyhrabal sem tuhle "mrtvolu" protože to vypadá že je blassen na dobrý cestě todle vyřešit. takže kdyby něco,buď tak hodnej a napiš sem jak na to až to rozlouskneš  |
To by vsak aj chcelo popisat co by mal riesit... _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: št júl 19, 2007 10:10 am Predmet: |
|
|
No Blassen ví.Jde o to aby se na indexu zobrazovali články ve dvou sloupcích.Teda jen záhlaví.A po otevření článku by byl samozřejmě jeden článek přes celou stránku. Už sme našli template který zvládá články ve dvou sloupcích,ale jen na jednom řádku.Bylo by fajn kdyby se dalo udělat třeba šest článků na stránku v matici 2x3. Někde sem to viděl na nějakém webu, ale nepamatuju se kde. _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: št júl 19, 2007 12:40 pm Predmet: Themes |
|
|
| Pre Nuke je to staršie Themes volá sa Odyssey, články News sú v dvoch stĺpcoch, až by bol záujem môžem to sem našmariť cez upload....je to celkom pekné Themes... |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: pia júl 20, 2007 9:57 am Predmet: |
|
|
No to by bylo super. Upni to themes prosím někam a dej sem link na stažení  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: pia júl 20, 2007 2:25 pm Predmet: |
|
|
| jamaica napísal: | | ... template který zvládá články ve dvou sloupcích,ale jen na jednom řádku.Bylo by fajn kdyby se dalo udělat třeba šest článků na stránku v matici 2x3. Někde sem to viděl na nějakém webu, ale nepamatuju se kde.... |
v tom tvým template je limit na články 0,2, tak to změň na 6 a nebo dynamicky.
U tebe to fungovalo, jinde už ne, takže něco s modulem News. _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: pia júl 20, 2007 2:30 pm Predmet: |
|
|
Takže to znamená že to nefunguje s originálním modulem News.Protože já originální modul na webu nemam. Mam NSN News a s tim to jede.
Blassen - poradil by si mi jakou část kódu mam vzít z toho template a kam bych ho měl vložit do toho co mam na webu aby to chodilo?Díky  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

|
Zaslal: so júl 21, 2007 12:13 am Predmet: Upload Themes-Odyssey |
|
|
| jamaica napísal: | No to by bylo super. Upni to themes prosím někam a dej sem link na stažení  |
... budiž sa stalo, ak to admin schváli, tak to nájdeš v sekcii Downloads, testované aj pre Nuke 8.0... šlape... |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so júl 21, 2007 5:10 pm Predmet: |
|
|
Pridam ho medzi ostatne vzhlady _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: so júl 21, 2007 5:29 pm Predmet: Re: Themes |
|
|
| lasse napísal: | | Pre Nuke je to staršie Themes volá sa Odyssey, články News sú v dvoch stĺpcoch, až by bol záujem môžem to sem našmariť cez upload....je to celkom pekné Themes... |
Koukal jsem a je to řešený stejně jako všechno předtím, zajímalo by mě jestli to někomu funguje na standardním united-nuke.
Tím nemyslím to že jamaicovi to nějak jde protože má jinej modul news. _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: so júl 21, 2007 9:00 pm Predmet: |
|
|
Může mi někdo dát přímej link na stažení toho template?Já su totiž blbé a nemužu ho najít  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

|
Zaslal: so júl 21, 2007 10:43 pm Predmet: send |
|
|
| jamaica napísal: | Může mi někdo dát přímej link na stažení toho template?Já su totiž blbé a nemužu ho najít  |
... poslanééé na Tvoj mail....  |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: ne júl 22, 2007 7:12 pm Predmet: |
|
|
Děkuji Ti
edit jamaica - tak tenhle template znám.Ten mi nefunguje.Nezobrazuje mi ani jeden článek  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
|