| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: ne august 13, 2006 9:12 pm Predmet: Dva články vedle sebe |
|
|
Jak docílím toho aby se mi zobrazovali na vebu na hlavní stránce články ve dvou sloupcích vedle sebe a třeba ve třech řadách pod sebou?
Je na to nějakej blok nebo modul? _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Conky Professional

Zaregistrovaný od: 13. 06. 2005 Príspevky: 405
|
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: ne august 13, 2006 9:55 pm Predmet: |
|
|
Díky za radu,ale tohle je pro mě moc velká divočárna.Není snažší řešení?Teda něco bez přepisování a upravování půlky webu
Neexistuje novější tenhle modul,třeba už by byxl upravenej a opravenej  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

Zaregistrovaný od: 13. 06. 2005 Príspevky: 405
|
Zaslal: ne august 13, 2006 10:04 pm Predmet: |
|
|
jaka divocarna sak su to len 3 subory na upravenie ale horsie to je s tim wysiwyg editorom
ale ak sa do toho pustis tak si najprv vsetko zaloohuj
ZALOHA ZALOHA ZALOHA _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: po august 14, 2006 8:53 am Predmet: Re: Dva články vedle sebe |
|
|
| Blassen napísal: |
Sice se moc nemusíme
|
Nevim jak já Tobě,ale Ty mě nevadíš a nemam ani nic proti Tobě. ( možná by sme to měli nějak urovnat a na něčem se domluvit.Jestli chceš napiš,moje icq najdeš v profilu
Jinak díky za radu,je to super
Našel sem drobnej nedostatek.Pokud není naplněnej počet článků na stránku ( sudej počet) tak se ty poslední(z pohledu historie první) články nezobrazej ( když vychází lichej počet na stránku) dokud jich neni třeba 6 na stránku.Dá se to nějak upravit? _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: po august 14, 2006 12:24 pm Predmet: |
|
|
no ja som skusal ten balassenov a tam kde sazobrazuju clanky na hlavnej stranke mi vypisuje tuto chybu
| Kód: | Warning: file() [function.file.php]: Unable to access themes/Demo_News/story_home.html in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 281
Warning: file(themes/Demo_News/story_home.html) [function.file.php]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 281
Warning: implode() [function.implode.php]: Bad arguments. in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 281
Warning: file() [function.file.php]: Unable to access themes/Demo_News/story_home.html in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 288
Warning: file(themes/Demo_News/story_home.html) [function.file.php]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 288
Warning: implode() [function.implode.php]: Bad arguments. in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 288 |
Pouzivaj CODE, inak sa ti budu stracat prispevky!!! |
|
| Návrat hore |
|
dubas Novice

Zaregistrovaný od: 16. 04. 2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Kostlivec nad Mrtvicí
|
Zaslal: po august 14, 2006 7:15 pm Predmet: |
|
|
hoj ja zacinam s upravami php nuke tak se nedivte gdybych nahodou rekl nejakou perlu
snazim se upravit jedno tema ale nejak se mi nedari si vycucnout z blassenova template to co je potreba nemuze me prosim negdo nasmerovat spravnym smerem diky (co bych mel jako hledat)  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Aramon_is_Back Novice

Zaregistrovaný od: 14. 08. 2006 Príspevky: 9
|
Zaslal: po august 14, 2006 11:11 pm Predmet: |
|
|
No tak jsem se koukal do toho vzhledu, co tu dal odkaz Blassen, no v tom se nevyznam, ale vyznam se ve vzhledu, ze ktereho asi vzal inspiraci...
Uprava je jednoducha.
Otevri si soubor theme.php vzhledu, ktery chces upravit a najdi tam zacatek kodu, ktery urcuje themeindex, vypada to asi takto:
| Kód: |
/************************************************************/
/* Function themeindex() */
/* */
/* This function format the stories on the Homepage */
function themeindex ....
|
a konci to pred nejakym zakomentovanim, nejcasteji :
/* Function themearticle() */
/* */
/* This function format the stories on the story page, when */
/* you click on that "Read More..." link in the home */
|
ale muze to byt cokoliv nemusi to byt themearticle.... Budeme totiz nahrazovat prave ten kod themeindex... Takze misto neho skopiruj tento kod (nahrad jim ten puvodni, tak jak to uvadim):
protoze forum odebira lomitka, je presne zneni te zmeny zde:
http://www.ezabava.net/opraveny_theme.txt
|
dále jdi na zacatek souboru a dej tam:
global $loonr, $prefix, $db, $kokku;
$kokku = $db->sql_numrows($db->sql_query("select * from ".$prefix."_stories LIMIT 0, 30 "));
|
podle potreby si nastav limit clanku, v tomto kodu je nastaveno 30 clanku, ktere se budou na uvodni strance zobrazovat
a za tohle dej dalsi kod:
if ($loonr == "") {
$loonr = "0";
}
|
Zacatek souboru theme.php by tedy mel vypadat asi takto (kazdy vzhled to ma jinak, ja tam mam jeste nastaveni barev, pokud tam mate sve nastaveni barev, tak si je tam nechte a neprepisujte je temi, ktere uvadim v nasledujicim kodu!):
global $loonr, $prefix, $db, $kokku;
$kokku = $db->sql_numrows($db->sql_query("select * from ".$prefix."_stories LIMIT 0, 30 "));
$bgcolor1 = "CCCCCC";
$bgcolor2 = "CCCCCC";
$bgcolor3 = "CCCCCC";
$bgcolor4 = "#CCCCCC";
$textcolor1 = "#333333";
$textcolor2 = "#000000";
if ($loonr == "") {
$loonr = "0";
}
include("themes/SilverFace/tables.php");
/* Function themeheader() */
/* */
/* Control the header for your site. You need to define the */
/* BODY tag and in some part of the code call the blocks */
/* function for left side with: blocks(left); */
...
...
...
|
a to je vse... vyzkousel jsem to na 5 ruznych vzhledech a ve vsech to fungovalo... pokud vam to fungovat nebude, tak netusim, kde by jeste mohl byt problem... Ale myslim, ze to fachat bude...Kdyz tak dejte vedet....
Naposledy upravil Aramon_is_Back dňa ut august 15, 2006 6:05 pm, celkovo upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: ut august 15, 2006 8:22 am Predmet: |
|
|
Díky za radu.Přesně takhle po lopatě sme to potřebovali vidět Zkusíme to a dáme vědět  _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: ut august 15, 2006 11:05 am Predmet: |
|
|
no ja mam theme nukevolution a vypisuje mi to chybu :
| Kód: | | Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 176 |
a v 176 riadku mam napisane
| Kód: | | echo "<table width="100%\" border="0\" cellpadding="0\" cellspacing="0\">"; |
|
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut august 15, 2006 12:23 pm Predmet: |
|
|
skus toto:
| Kód: | | echo "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">"; |
_________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software

Naposledy upravil drakeman dňa ut august 15, 2006 2:38 pm, celkovo upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: ut august 15, 2006 12:30 pm Predmet: |
|
|
sa mi zda alebo je to rovnake?  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut august 15, 2006 2:39 pm Predmet: |
|
|
mne sa nezda ... kuk lepsie. a inak moze to byt aj o riadok vyssie  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: ut august 15, 2006 5:20 pm Predmet: |
|
|
uz som si vsimol kde je rozdiel
no teraz mi vypisuje pre istotu tuto chybu:
| Kód: | | Parse error: parse error, unexpected $ in /home/free/ic.cz/r/rapdownload/root/www/themes/nukevolution_theme/theme.php on line 235 |
to je posledny riadok v subore a je vnom toto: ?> |
|
| Návrat hore |
|
|