| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ada Hosting member

Zaregistrovaný od: 30. 01. 2007 Príspevky: 59
|
Zaslal: po apríl 30, 2007 10:10 am Predmet: Články - autor, názov temy |
|
|
D.den,
Prosím Vas kde si nastavím v téme aby mi zobrazovalo aj nazov temy nielen obrazok danej témy ako tu na phpnuke, a aby nezobrazovalo velkost b.Ako prip. zmenim slovicko autor alebo ho tam nebudem zobrazovat, príp. ho premenujem na pridal. Ide o to, ze na stranku budem pridavat clanky kt. ja nenapisem len pridavam a upravujem, preberam z novin, tak to potrebujem nejako vyriesit.
Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: po apríl 30, 2007 3:14 pm Predmet: |
|
|
skus si stiahnut nejaky vzhlad v ktorom to najdes a okopiruj to do svojho (lahka pomoc)  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

|
Zaslal: po apríl 30, 2007 4:15 pm Predmet: aj vyhľadávanie |
|
|
| no kuknem na to. Este by som potrebovala poradit, ako upravit sktipt na vyhladavanie, aby mi hladalo aj v html podstrankach. Proste mam vytvorenu podstranku http://www.mojastranka.sk/daco/index.htm, no ked tam dam skript vyhladava len priamo na mojastranka a tie html nezahrnie.Potom mam len tu moznost ze tie html budem davat cez content, no rada by som vedela ci sa neda zahrnut do vyhladavania aj tieto podstranky.Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

|
Zaslal: po apríl 30, 2007 4:36 pm Predmet: |
|
|
Inac mal si pravdu nahodila som inu temu a zobrazuje to inac, tak ako to chcem, tak si to tak upravim,dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: po apríl 30, 2007 4:58 pm Predmet: |
|
|
jj viem ze to ide lebo som to tak na jednej stranke robil  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ut máj 01, 2007 6:57 pm Predmet: |
|
|
Co sa tyka toho vyhladavania, nie je to mozne. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
|