| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: št máj 10, 2007 12:35 pm Predmet: Bodovací systém |
|
|
Nejde mi v bodovacím systému,v adminu nuka, nastavit hodnoty. Ať se snažím přepsat jakoukoliv položku a nastavit libovolnej počet bodů za danej úkon tak se po uložení nic nestane.Vše je jako před tím,všude nuly. Co s tím? _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
crapper Adept

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 62
|
Zaslal: št máj 10, 2007 5:06 pm Predmet: |
|
|
Ten samej problém jsem měl i já ale mezitím jsem přešel na jiný hosting a tam už šlo vše vpohodě.
Možná stačí smazat a znova nahrát tabulku unnuke_groups_points v databázi. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: št máj 10, 2007 11:15 pm Predmet: |
|
|
je dost mozne, ze ti to blokuje sentinel .. ak ho mas nainstalemy _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: pia máj 11, 2007 8:46 am Predmet: |
|
|
Právě že sentinel sem ještě nenahodil.Ale napadlo mě, mohlo by to být i zabezpečením SSL na hostingu? Poud ano, ve kterém souboru nuka to mužu přepsat,tak aby united nevyžadovalo zabezpečení SSL? Že bych vypnul SSL na hostingu a zablokoval tuhle funkci defaultně i v united.
Jdu nejdřív ještě zkusit přehrát tu tabulku.
edit jamaica - takže aktualizace tabulky nepomohla,pořád to nic nedělá.
edit2 jamaica - takže sem přeupnul nuka na ftp a už to jede v pohodě.Bodovací systém už mam nastavenej. _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: po máj 14, 2007 7:35 pm Predmet: |
|
|
cize mu vadi SSL? _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

|
Zaslal: st júl 18, 2007 2:45 pm Predmet: |
|
|
Nevadilo mu SSL ale nastavení administrace.už je vše ok. _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Sakalik Adept

Zaregistrovaný od: 03. 03. 2006 Príspevky: 60
|
Zaslal: so august 18, 2007 5:49 pm Predmet: |
|
|
Zkus nastavit ještě skupiny v modulu Uživatelské skupiny mimo nastavení bodů. Já jsem to udělal a už mi to šlo v pohodě (předtim mi to taky nezapočítávalo). _________________ Ikdyž si myslíš, že na něco nemáš, stejně to zkus!
 |
|
| Návrat hore |
|
|