| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
walfischberg Novice

Zaregistrovaný od: 14. 12. 2005 Príspevky: 10
|
Zaslal: st december 14, 2005 10:14 am Predmet: Problémy s komentármi a fórom. |
|
|
Dobrý deň.
Nainštaloval som si vzhľad z nukemods.com (je to tento - http://www.phpnuke.sk/modules.php?op=modload&name=Album&file=index&do=showpic&pid=67&orderby=dateD). Všetko je super, ale mám jeden problém. Keď kliknem na pridať komentár, tak sa mi nič nezobrazí. Proste len článok a prázdne miesto na stránke. V defaultnom vzhľade mi komentáre idú ok.
Druhým mojim problémom je toto - používam utf8, server je na neho nastavený a zatiaľ sa nemôžem sťažovať. Český preklad bol ale v kódovaní iso. Prevod na utf8 nebol problém, ale stále nemôžem do utf8 dostať administráciu fóra. skúsil som už na utf8 kódovanie nastaviť všetko, ale administrácia fóra sa stále zobrazuje zle. Ktorý súbor je potreba editovať?
Prepáčte mi prosím moje „lamácke“ dotazy, ale som začiatočník. No snažím sa učiť.
Ďakujem za všetky odpovede. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st december 14, 2005 1:53 pm Predmet: |
|
|
teraz som skusil ten vzhlad na mojom webe (localhost) a ide mi vpohode. komentare sa zobrazuju az na konci clanku. pokial je clanok prikratky, zobrazuje sa velke biela medzera. skuste sa pohrat a pripadne mi sem dajte obrazok ako to vyzera.
aj ked je server nastaveny na utf-8, iso musi funfgovat spravne, pretoze moznost kodovania sa voli v hlavnom preklade (language/lang-slovak.php). podstatne je, aby DB bola v ISO. no ale ak chcete pouzivat utf, musite prekodovat vsetky jazykove subory. ramci fora musite vsetko co je v adresari language/lang-slovak/ _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: st december 14, 2005 3:23 pm Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | teraz som skusil ten vzhlad na mojom webe (localhost) a ide mi vpohode. komentare sa zobrazuju az na konci clanku. pokial je clanok prikratky, zobrazuje sa velke biela medzera. skuste sa pohrat a pripadne mi sem dajte obrazok ako to vyzera.
aj ked je server nastaveny na utf-8, iso musi funfgovat spravne, pretoze moznost kodovania sa voli v hlavnom preklade (language/lang-slovak.php). podstatne je, aby DB bola v ISO. no ale ak chcete pouzivat utf, musite prekodovat vsetky jazykove subory. ramci fora musite vsetko co je v adresari language/lang-slovak/ |
Ano. Máte pravdu. Komentáre sa naozaj zobrazujú. Ja som to zle formuloval. Išlo mi o toto - keď kliknem na pridať komentár, tak sa zobrazí ohromná medzera a až na konci stránky opať tlačítko - vložiť komentár. V defaultnom Vision sa pole pre vloženie komentára zobrazí okamžite a nieje treba klikať ešte raz na odkaz na konci stránky. |
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: st december 14, 2005 3:55 pm Predmet: |
|
|
| Je nejaká šanca, že by šlo upraviť aspoň to, aby se nezobrazovala táto link časť "Související téma"? Dělá to totiž temer vo všetkých nukemode themesech. Zatiaľ sa mi ale nepodarilo zistiť, ako a či vôbec to ide odstrániť. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st december 14, 2005 4:06 pm Predmet: |
|
|
ta medzera tam je preto, pretoze pri citani clanku sa na pravej strane zobrazuju jednotlive bloky. keby ste tieto bloky odstranili, moznost komentarov sa zobrazi hned pod clankom _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: st december 14, 2005 4:31 pm Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: | | ta medzera tam je preto, pretoze pri citani clanku sa na pravej strane zobrazuju jednotlive bloky. keby ste tieto bloky odstranili, moznost komentarov sa zobrazi hned pod clankom |
Ok. Skusím to upraviť. Dík za tip. |
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: pia december 30, 2005 9:23 am Predmet: |
|
|
Dobry den.
Este by som potreboval pomoct s jednou vecou - V defaultnom vzhlade Vision se po kliknuti na "pridat komentar" presuniem na stranku s oknom oknom pre text komentara.
Pokial ale pouzijem iny vzhlad, tak se k tomu oknu musim preklikat - najprv sa mi zobrazi cely clanok a az ked kliknem na vlozit komentar, tak sa dostanem k oknu ktore popisujem vysie. Rad by som sa ale k oknu pre komentar dostal hned. Da sa to nejak nastavit?
(Inac prosim omluvte moj pravopis, uz je tomu patnast rokov, co nezijem v Ruzomberku ) |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
Zaslal: pia december 30, 2005 11:07 am Predmet: |
|
|
je to proto, protože v tom výchozím vzhledu je přidána "záložka" (#comments) na komentáře která v ostatních vzhledech není.
zajišťuje to tato funkce:
| Kód: | if ($un_story_details['c_count'] > 0 AND $un_story_details['acomm'] == "0") {
$comments_link = un_get_story_link($un_story_details['story_id'], $un_story_details['comments_mode'], "un_story_general_link" , "".UN_NEWS_MAINCOMMENTSLINK." (".$un_story_details['c_count'].")", "#comments") . "";
} elseif ($un_story_details['acomm'] == "0") {
$comments_link = "<a href=\"modules.php?name=News&file=comments&op=Reply&sid=".$un_story_details['story_id']."&pid=\" class=\"un_story_general_link\">"._COMMENTSQ."</a>";
} else {
$comments_link = "";
} |
_________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
walfischberg Novice

|
Zaslal: pia december 30, 2005 6:06 pm Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | je to proto, protože v tom výchozím vzhledu je přidána "záložka" (#comments) na komentáře která v ostatních vzhledech není.
| Kód: | if ($un_story_details['c_count'] > 0 AND $un_story_details['acomm'] == "0") {
$comments_link = un_get_story_link($un_story_details['story_id'], $un_story_details['comments_mode'], "un_story_general_link" , "".UN_NEWS_MAINCOMMENTSLINK." (".$un_story_details['c_count'].")", "#comments") . "";
$comments_link = "<a href=\"modules.php?name=News&file=comments&op=Reply&sid=".$un_story_details['story_id']."&pid=\" class=\"un_story_general_link\">"._COMMENTSQ."</a>";
} else {
$comments_link = "";
} |
|
Clovece, ty me zachranujes na dvou forech soucastne Dik mnohokrat. |
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: pia december 30, 2005 6:36 pm Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | je to proto, protože v tom výchozím vzhledu je přidána "záložka" (#comments) na komentáře která v ostatních vzhledech není.
} else {
$comments_link = "";
} |
|
Můžu se ještě zeptat? Kam tento kód přidat? Do kterého souboru? |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: so december 31, 2005 3:16 am Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | | třeba theme.php ? |
No. Neviem čím to. Ale nefunguje mi to. Vložím kód, ale nič se nazmení. |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
|
| Návrat hore |
|
walfischberg Novice

|
Zaslal: ut január 03, 2006 12:32 am Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | protože takhle samo o sobě to nic neudělá. by se to muselo pak ještě někde definovat.
najděte ve vašem vzhledu definování odkazu na komentáře a přidejte za to : #comments |
Pokusil sjem se udělat následující. Vybrat | Kód: | | 'COMMENTS_LINK' => un_append_commparams('modules.php?name=News&file=article&sid='.$un_story_details['story_id']).'#comments', |
a vložit to do themes fisubice. Problém byl v tom, že pak se mi nezobrazovaly posty na hlavní stránce. Nicméně funkce sama o soběš fungovala. |
|
| Návrat hore |
|
|