Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: pia august 29, 2008 11:32 am Predmet: Moduly
Ahoj,
Chcel by som sa spytat na par otazok ohladom modulov zial neviem aky nazov som mal dat tak som vybral tento,a k veci.
Takže v prvom rade by som sa chcel spytat na modul coppermine.Nejako mi tam nefuguje jazyk a nevidim poriadne na pismo a neviem ako to zmenit .. :/
a dalej nechce mi tam uploadovat obrazky pretoze ked dam upload obrazok dam tam adresu obrazku a ten opis atd tak mi napise Kritická chyba
Skriptu neboli predané potrebné parametre.A este ohladom Coppermine by som sa chcel spytat ci obrazky uploaduje na hosting? a ked ano ci sa to neda zmenit....
Dalej by som sa chcel spytat na ten modul Webnoviny ci co to je?co funguej tu na phpnuke.sk ze pise BRATISLAVA-WEBNOVINY atd ...
Este by som sa chcel spytat ze mam taky problem z FCKEditorom ked pisem clanok a naprikald chcem hodit hyperlink tak ked mi vyskoci to okienko ze zadajte parametre vsetko napisem a tak potom kliknem na ten odkaz tak mam tam napisany nejaky javascript/1233564 alebo neico atke a to sa stava vzdy ked cchem zadat odkaz.
Dalej na forum, vo fore mam taky problem ze ked chcem zadat do B I alebo code tak ked oznacim slvoo ktore chcem zvyraznit laebo nieco take tak mi ten kod hodi na koniec proste napisem slovo a ked ho oznacim kliknem na B tak mi to b /b hodi na koniec mojho textu.....to je prvy problem
a dalej o forum by soms a chcel spytat ako urobim to aby som mal na hlavnej stranke ako tu to Forum modul v strede ze vidim kto co noveho pridal
A este by som sa chcel spytat ako dam obrazok ako tu ze prsote uzivatel nema obrazok ma jdenotny ako kazdy iny kym si ho nezmeni tak by som sa chcel spytat co mam urobit aby mi to tak fungovalo..
a na koniec by som sa chcel spytat o shoutbox lebo minule mi nefungoval (
Ke Coppermine na chybičky atd a jak na ně se koukni ke mně na www.hjosef.net je tam otom článek, pokud nejde Upload v první řadě pude o Safe mode a pak nastavit CHMOD adresářum pro upload tuším modules/coppermine/albums
Písmo a jiné je spojené z CSS budto vzhledu coppermine nebo vzhledu co máš na webu
Ohladom coppeermine ti uy odpovedal dracek ja jeho odpoved doplnim: Ano obrazky uploaduje na server. Kam inam by si to chcel uploadovat.
Modul Webnoviny: Portal www.webnoviny.sk, ako spravodajsky portal SITA ponuka webmasterom nástroj nazvany XML servis pre portály, k tomu ale potrebujes naprogramovat specialny modul aby ti tieto XML hadzalo na tvoj web. Ak sa ti nechce programovat tak kontaktuj www.iga.sk, oni ti ho radi predaju.
FCK editor neviem ti presne povedat, nemal som snim tento problem, ale skus ho nanovo prehrat a ak nepomoze tak potom www.fckeditor.net/forums/
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre