Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: št júl 30, 2009 9:56 am Predmet: Maximální délka URL souboru -> modul Downloads
Zdravím,
lze nějakým způsobem zvýšit maximální přípustná délka adresy souboru v původním modulu downloads? Můj problém spočívá v tom, že adresa na cílový soubor je příliš dlouhá a nevejde se celá do políčka určebého pro odkaz. Zkoušel jsem již délku navyšovat přepisováním hodnoty"100"u parametrů"maxlength"v jistých souborech modulu, ale bezvýsledně...
Zaslal: so august 01, 2009 2:24 pm Predmet: Re: Maximální délka URL souboru -> modul Downloads
Tichondrius napísal:
Zdravím,
lze nějakým způsobem zvýšit maximální přípustná délka adresy souboru v původním modulu downloads? Můj problém spočívá v tom, že adresa na cílový soubor je příliš dlouhá a nevejde se celá do políčka určebého pro odkaz. Zkoušel jsem již délku navyšovat přepisováním hodnoty"100"u parametrů"maxlength"v jistých souborech modulu, ale bezvýsledně...
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre