Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: po máj 08, 2006 8:46 am Predmet: Coppermine - Skript je volaný bez požadovaných parametrov.
Čafte,mám menší problém,našiel som si nový hosting k novej doméne a nainštaloval som UN-Nuke a k tomu aj modul coppermine a keď dam upload obrázku tak mi vyhodí "kritická chyba - Skript je volaný bez požadovaných parametrov" ! Zatial som neprišiel na to čím môže byť a to vôbec nie je všetko,skúšal som doinštalovať aj iné moduly a tam sa zas pri inštalácíí stáva že mi nenačíta vôbec tu inštalačnú stránku,načíta v prehliadači iba bielu prazdnu plochu a šmitec,nikde nič.Podotýkam že mám na druhej mojej doméne a inom hostingu nainštalované to isté a ide to bez problémov a taktiež som toto isté inštaloval aj kamoššom na rôzne hostingy a zatial som takýto problém nezažil. Poradte
coppermine myslim nejde na php5... aspon mne nechce ist.... skontroluj ci na hostingu nemas php5 a ak hej tak ich pozjadaj o styrku, alebo ak by si nasjel coppermine fungujuci na patke tak sem postni...
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre