| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vejdi Novice

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2008 Príspevky: 17
|
Zaslal: st máj 07, 2008 12:32 am Predmet: problem :_( |
|
|
dory den po instalaci U.N se my objevi toto:Warning: include() [function.include]: Unable to access /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/language/lang-czech.php in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/mainfile.php on line 317
Warning: include(/data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/language/lang-czech.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/mainfile.php on line 317
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/language/lang-czech.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/mainfile.php on line 317
Nevíte prosím kde je chyba. diky |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
|
| Návrat hore |
|
vejdi Novice

|
Zaslal: št máj 08, 2008 4:08 pm Predmet: |
|
|
jj problem byl v un_tweak.php ale ted my nejde zas registrace .-( email nechodi  |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
|
| Návrat hore |
|
vejdi Novice

|
Zaslal: pia máj 09, 2008 1:01 pm Predmet: |
|
|
Tak jsem si nahral Cnb your acount a v administraci my to píše
Warning: Division by zero in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/modules/Your_Account/includes/functions.php on line 333
Warning: Division by zero in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/modules/Your_Account/includes/functions.php on line 334
jsem lama ani modul uz nenahraju jak mam  |
|
| Návrat hore |
|
vejdi Novice

|
Zaslal: pia máj 09, 2008 2:00 pm Predmet: |
|
|
| vejdi napísal: |
Tak jsem si nahral Cnb your acount a v administraci my to píše
Warning: Division by zero in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/modules/Your_Account/includes/functions.php on line 333
Warning: Division by zero in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/modules/Your_Account/includes/functions.php on line 334
jsem lama ani modul uz nenahraju jak mam  |
Tak uz jsem na to prisel. Diky za radu uz to faka akorat cestina by bodla. diky moc za pomoc  |
|
| Návrat hore |
|
|