| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Rottweiler Novice

Zaregistrovaný od: 19. 04. 2009 Príspevky: 23 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: ne apríl 19, 2009 8:23 am Predmet: Pomoc |
|
|
Čavte všetci, som tu nováčik (registrovaní 5 minút), a tak by som chcel od vás pomoc. Stiahol som si united-nuke a slovenčinu do toho. Ako sa to inštaluje ? Strávil som 20 minút hľadaním nejakého článku ohladne toho no márne. Poprosil by som si keby mi sem niekto hodil link na : inštalaciu united-nuke , inštalaciu slovenčiny do toho, a ešte nejaky link na design ....
dosť ma zaujal aj PNC .. je na to slovenský preklad ? a voľne stiahnuteľné designy ?
diky moc Rottweiler |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: ne apríl 19, 2009 3:14 pm Predmet: PNC |
|
|
| diky moc a ešte ohladom toho php-nuke clan by som sa chcel spytat ci je na to cestina poprípade aj slovenčina a či ...sa dajú voľne stiahnúť temlpaty |
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: ne apríl 19, 2009 3:48 pm Predmet: omg |
|
|
počas inštalácie mi vypísalo :
Fatal error: Class 'sql_db' not found in /home/free/tym.sk/a/asdfghjkl/root/www/db/db.php on line 97
určite som asi zle spravil ten config ale som si to kontroloval a nenašiel som žiadnu chybu .....
PNC ?? odpoved poprosim |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: po apríl 20, 2009 6:15 pm Predmet: omg |
|
|
inštaláciu som robyl klasicky v notepade som prepisoval config no nejako sa nepodarylo nevadí .. diky ti moc .. asi si jediní človek na tomto fóre ..
P.S. : v piatok to príde ... dáme maďarom do držky .. čekujte hokej |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: po apríl 20, 2009 8:17 pm Predmet: |
|
|
keby si mal chybu v config.php to by vypisalo nieco ine...
mne sa nepozdava toto: /home/free/tym.sk/a/asdfghjkl/root/www/db/db.php
ale niesom si isty...ked tak skus mi tu skopirovat co sa nachadza na tom 97 riadku v subore db.php _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: po apríl 20, 2009 8:20 pm Predmet: diky ti |
|
|
diky ti .. ale stiahol som si teraz PNC .. lebo chcem spraviť web stránku pre jeden counter strike server .. no neviem či som mongol ale ani za boha to neviem nainštalovať ... ani navody nemožem najsť maš icq ? ze by si mi dal nejaku taku menšiu podporu ak by ta to neobtazovalo .. diky moc |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Rottweiler Novice

|
Zaslal: ut apríl 21, 2009 11:05 am Predmet: PHP NUKE |
|
|
zistil som že pre web aki chcem ja spravit bude asi php nuku najplepsie .. ani pnc ani united klasicke nuke .. nainštalovať už viem vdaka kamoškovi len slovenčinu neviem kde stiahnut mam nuke verziu ....
PHP-Nuke v8.0.0 Patched 3.3c
takže neviem aka slovenčina ma do toho ísť .. poradí mi niekto ????????
DIKY |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: pia apríl 24, 2009 11:16 pm Predmet: Re: PHP NUKE |
|
|
| Rottweiler napísal: | | zistil som že pre web aky chcem ja spravit bude asi php nuke najplepsie .. ani pnc ani united klasicke nuke .. |
uved mi aspon 2 dovody preco si sa rozhodol pre PHP-nuke a nie pre united-nuke
| Rottweiler napísal: | takže neviem aka slovenčina ma do toho ísť .. poradí mi niekto ????????
DIKY |
stiahni si tuto: http://www.phpnuke.sk/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=733
je to sice do starsej verzie, ale musi fungovat _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: so apríl 25, 2009 8:36 am Predmet: no čo už |
|
|
blassen a beks máte pravdu viskúšal som si prácu s php nuke a united nuke .. aj ked som sice začiatočník uvidel som rozdiely medzi tím a príde mi lepší united - nuke .... maly ste pravdu .. už len united nuke ...
z CMS s ktorími som už pracoval : joomla, php-fusion,webspell,phpRS,php-nuke, united-nuke sa mi najviac páči asi united - nuke .. je to jednoduche, rýchle a dobre zabezpečené ... diky  |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

|
Zaslal: so apríl 25, 2009 9:40 am Predmet: |
|
|
jeden moj znamy robil tiez podobny prieskum CMS systemov, konkretne to boli NUKE, Joomla a Drupal a vyslo mu ze najlepsi je Drupal...ale kolko ludi tolko chuti  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Rottweiler Novice

|
Zaslal: ne apríl 26, 2009 1:40 pm Predmet: |
|
|
s drupalom som ešte nepracoval nieked isto otestujem diky za info |
|
| Návrat hore |