Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Jen by mě ještě zajímalo jak zajistit, abych nemuelk při přihlašování psát ochranný kod. V bloku login jsem smazal tu část, ale když se chci přihlásit nahlásí to chybu jméná nebo hesla a musím tam opět ten ochranný kod vložit.
Jen by mě ještě zajímalo jak zajistit, abych nemuelk při přihlašování psát ochranný kod. V bloku login jsem smazal tu část, ale když se chci přihlásit nahlásí to chybu jméná nebo hesla a musím tam opět ten ochranný kod vložit.
To že se to smaže nepomůže protože se to kontroluje jinde a pokud to smažeš tam tak zase někde bude kód kterej nebude možný zkontrolovat a zase to skončí chybou.
No doporučuju to udělat nastavením v config.php $chng_gfx nebo tak něco, nastavuje se tam kód pro 0 - deaktivovat až po 7 - všude všem
je to tam popsaný _________________ BLASSENweb Theme Demo System Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky !
Je nby se chtěl ještě zeptat jak to je s tou administrací, když jsem přihlášen jako administrátor, vidí i jiní návštěvníci to menu?
edit: a ještě jednu maličkost, hledám block kde by byl chatbox nebo něco jako guestbook, exmanželka není ono. Hledal jsem tady ale nenašel.
edit2: A nyní jsem ještě přišel na problém, že když chci přidat komentář, musím zajet až hodně dolů na stránku a tam kliknout na vložit. Lze to udělat něják aby by komentář hned pod článkem?
edist3: vytvořil jsem stránku kontakty a když na ní kliknu hlásí že není aktivní, přitom v administraci je zobrazeno, že aktivní je. V modulech se ta sránka vůbec nezobrazuje.
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2
Strana 2 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre