| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
qvaciq Novice

Zaregistrovaný od: 17. 09. 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: ut september 30, 2008 8:26 pm Predmet: DB hostname |
|
|
Caute,
skusam rozbehat UN na servery a pise mi to znamu hlasku ze sa nemoze pripojit na MySQL databazu, kontroloval som config.php uz asi 20x ale neviem kde tam moze byt xyba, tiez som skusal nanovo nahravat celu db ale furt nic. tu je config:
$dbhost = "127.0.0.1";
$dbuname = "33496";
$dbpass = "****";
$dbname = "33496";
$prefix = "unnuke";
$user_prefix = "unnuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = "";
$admin_file = "admin";
problem je zrejme v dbhostname, v pripade ze zadam "localhost/hocico ine" vypise ze nemoze pripojit k db a ked zadam ip 127.0.0.1:3306
(z phpadmina co je vlavo hore) tak mi zasa vyhodi ze "invalid ip used"
poradte niekdo plllls  |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
qvaciq Novice

|
Zaslal: št október 02, 2008 1:35 pm Predmet: |
|
|
Dik za odpoved,
uz to fici v pohode, ale teraz som pre zmenu zistil ze diakritika po nahrati slovenciny mi ide len v IE a a nie v opere. A zasa naopak ked prepisem nazov sekcie v opere s diakritikou tak diakritiku nevidim v explorery... ale tyka sa to len diakritiky v lavom hornom menu inak ju vidim vsade dobre. |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: št október 02, 2008 2:05 pm Predmet: |
|
|
| qvaciq napísal: | Dik za odpoved,
uz to fici v pohode, ale teraz som pre zmenu zistil ze diakritika po nahrati slovenciny mi ide len v IE a a nie v opere. A zasa naopak ked prepisem nazov sekcie v opere s diakritikou tak diakritiku nevidim v explorery... ale tyka sa to len diakritiky v lavom hornom menu inak ju vidim vsade dobre. |
Pravděpodobně je v opeře nastaveno výchozí kódování jinak a nebo je to problém toho menu. _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
qvaciq Novice

|
Zaslal: št október 02, 2008 4:00 pm Predmet: |
|
|
Neviem, skusal som to na viac pc a vsade to ide v pohode v exploreri ale diakritika nejde na ziadnom v opere. Posielam link
http://www.moderncombat.sk/inde.php |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: št október 02, 2008 5:57 pm Predmet: |
|
|
| qvaciq napísal: | Neviem, skusal som to na viac pc a vsade to ide v pohode v exploreri ale diakritika nejde na ziadnom v opere. Posielam link
http://www.moderncombat.sk/inde.php |
No je to všechno strašně jednoduchý, web máte kódovanej v utf-8 ale united nuke je primárně kódovanej v ISO-8859-2 takže proto to někde může zlobit. Je potřeba mít jednotný kódování jedno jaký nicméně pokud nemáte potřebné znalosti doporučuji výchozí ISO
p.s.: mě se vše zobrazuje jak má _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
qvaciq Novice

|
Zaslal: po október 06, 2008 2:45 pm Predmet: |
|
|
| no uz mi to vsetko ako tak fici okrem toho ze mi v admin sekcii nefunguje modul BLOKY, skusal som prehrat db aj nakopirovat cely nuke nanovo ale stale to nejde... nevies com to moze byt? este sa chcem opytat ak by mi niekdo mohol poradit nejaku galeriu lebo standartne v moduloch som ju nenasiel. dakujem |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
|
| Návrat hore |
|
qvaciq Novice

|
Zaslal: po október 06, 2008 5:11 pm Predmet: |
|
|
dik za tie galerie,
nefunguje to tak ze kliknem na ikonu bloky v admin menu a hodim ma to na prazdnu stranku- cisty blank screen a hore adresa http://www.moderncombat.sk/admin.php?op=BlocksAdmin, kukal som sa do adresara ze bloky a vsetko je tam dobre nakopirovane neviem v com je problem |
|
| Návrat hore |
|
|