| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
jarok Novice

Zaregistrovaný od: 21. 07. 2007 Príspevky: 5
|
Zaslal: ut august 07, 2007 7:22 pm Predmet: admin a superadmin |
|
|
| Zdravim vsetkych.Opet mam mensi problem.V administracnom menu som sa dal ako superadmin a ked sa chcem prihlasit na moju web tak to nejde vraj sa mam zaregistrovat.Predtym som sa zaregistroval ale ma neukazovalo ako administratora ale iba ako novacika.Neviete mi stymto prosim vas poradit. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
deiky Hosting member

Zaregistrovaný od: 16. 10. 2006 Príspevky: 147 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: ut august 07, 2007 8:59 pm Predmet: Re: admin a superadmin |
|
|
Ked si nahodis nuka a zadas si tam svoje admin meno a heslo vytvori ti konto super admina a si admin aj uzivatel naraz ale ked t ty pridas administratora musi sa este zaregistrovat ako uzivatel aspon muna tak je  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st august 08, 2007 11:49 am Predmet: Re: admin a superadmin |
|
|
| deiky napísal: | aspon muna tak je  |
Je to tak v sade. Admin je admin, ale user je user. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
jarok Novice

|
Zaslal: st august 08, 2007 1:31 pm Predmet: |
|
|
| No asi ste ma nepochopili alebo som to ja zle napisal.Jednoducho prihlasovacie udaje ktore mam do UN nefunguju na mojej web stranke.Teda som administrator v united nuke no nie ked sa chcem prihlasit na stranku.Musim sa vraj registrovat.Co mi pride divne.A ked sa uz registrujem tak ma zaradi medzi novacikov.Kamarat ma taktiez webpage a jeho tam ukazuje ako admina.Mozno som to opet zle napisal ale nevadi.Aj tak dakujem za odpovede. |
|
| Návrat hore |
|
Stado Novice

Zaregistrovaný od: 09. 06. 2006 Príspevky: 27
|
Zaslal: st august 08, 2007 2:38 pm Predmet: |
|
|
Nejspíš myslíš ohodnocení uživatelů na fóru. Pokud chceš mít na fóru ohodnocení administrátor, tak si to musíš nastavit v administraci fóra (Ovládací panely).
Jinak nevim, kde bys měl jinde napsáno ohodnocení uživatelů, než ve fóru.
Pokud si opět myslel něco jiného, tak sry, v tom případě sem to z tvého příspěvku špatně pochopil.
Edit: Do ovládacích panelů fóra se dostaneš přes administraci United Nuke ; přes fórum, kde seš jako nováček a ne jako administrátor (jak píšeš), by ses tam nemusel dostat. |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
jarok Novice

|
Zaslal: st august 08, 2007 7:14 pm Predmet: |
|
|
| No az teraz som to spravne pochopil.Ospravedlnujem sa za otazku no je mi vela veci ohladom united nuke a jeho ovladania nejasnych.Predsa som nikdy nejak nevedel a ani ma to moc nezaujimalo tvorit alebo nejak lepsie ovladat www.Dakujem!!!!!!!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
Fero Novice

Zaregistrovaný od: 30. 06. 2005 Príspevky: 16
|
Zaslal: št apríl 24, 2008 6:49 am Predmet: Superadmin |
|
|
nedával som pozor pri nastavovaní účtu pre ďalšieho "superadmina" a JA som si zrušil SUPERADMINA !
Teraz sa nemôžem prihlásiť do administrácie stránky.
Aká je cesta späť ???!!! |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Blassen Moderator

|
Zaslal: št apríl 24, 2008 4:49 pm Predmet: Re: Superadmin |
|
|
| Fero napísal: | nedával som pozor pri nastavovaní účtu pre ďalšieho "superadmina" a JA som si zrušil SUPERADMINA !
Teraz sa nemôžem prihlásiť do administrácie stránky.
Aká je cesta späť ???!!! |
superadmin zmazat nejde, ale pokud se to zázrakem povede, tak vyprázdnit tabulku unnuke_authors v databázi a založit administrátora znovu je nejjednodušší cesta. _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
Fero Novice

Zaregistrovaný od: 30. 06. 2005 Príspevky: 16
|
Zaslal: št apríl 24, 2008 5:31 pm Predmet: |
|
|
Lepšie povedané, pri úprave administrácia autorov som si svoje "superadmin" odškrtol a nepridal si žiadne oprávnenia.
Svôj účet mám aktívny lenže sa mi vlastne nič nezobrazí .
Blassen už to mám!
vďaka za typ. pozrel som si tabuľku: unnuke_authors a pri mne bolo číslo "0" a pri ďalšom adminovi bolo číslo "1". Tak som zmenil tú nulu na jednotku a čuduj sa svete ide to OK.
ešte raz vďaka.  |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
|