| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: pia máj 04, 2007 3:00 pm Predmet: Problem s blokmi |
|
|
Cavte
po nainstalovani modulu KalenderMx-1.4.b_CZ-1.0 mi nejako zblbli bloky. namiesto niektorych nazvov blokov administracii mi pise _CALNAME a bloky z modulu Kalender aj ked nahrajem na FTP ale v administracii v ponuke mi ich nezobrazi ako to mozem opravit dik _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
speedpilot Novice

Zaregistrovaný od: 22. 01. 2007 Príspevky: 32 Bydlisko: Skalica
|
Zaslal: pia máj 04, 2007 5:06 pm Predmet: Re: Problem s blokmi |
|
|
| beks napísal: | Cavte
po nainstalovani modulu KalenderMx-1.4.b_CZ-1.0 mi nejako zblbli bloky. namiesto niektorych nazvov blokov administracii mi pise _CALNAME a bloky z modulu Kalender aj ked nahrajem na FTP ale v administracii v ponuke mi ich nezobrazi ako to mozem opravit dik |
je to problem jazyka. web mas v slovencine a jazykovy subor pre tento modul je v anglictine. dohraj si lang-slovak.php
najdes to v Stiahnutia->PHPNuke->Languages |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: pia máj 04, 2007 6:20 pm Predmet: |
|
|
Ide o to, ze tento modul ma bloky riesene velmi divno. Oprav si lang subor a budes mat po probleme _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: pia máj 04, 2007 7:30 pm Predmet: |
|
|
vyriesil som to tak ze som nanovo nahral do databazy tabulku Blocks  _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
|