Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: st február 28, 2007 10:36 pm Predmet: blok flashnews
předělávám vzhled vision s potřebuji malou úpravu
střídání barev ve flash news je pomocí $bgcolor2 a $bgcolor3- což mi nevyhovuje, protože tuto proměnou využvají i jiné backgroundy(pokud s enepletu tak u komentářů)
tohle se v kódu bloku objevuje celkem 2x, pokusil jsem se změnit zde (a všude jinde v bloku) proměné na $flnews1 a $flnews2, které jsem samozřejmě zapsal do theme.php
Kód:
//
// These variables must be defined for system face
//
global $theme_name;
$theme_name = 'Vision';
$bgcolor1 = '#FFFFFF';
$bgcolor2 = '#6F99D3';
$bgcolor3 = '#EDF3FF';
$bgcolor4 = '#EFEFEF'; // not used by the system since 4.2ms2 (but may be used by add-ons)
$textcolor1 = '#000000';
$textcolor2 = '#000000';
$flnews1 = '#92BC20';
$flnews2 = '#D53030';
říkal jsem si, že to asi nebude fungovat, ale za pokus to stojí nefungovalo. Otázka zní- jde to způsobem podobném tomuto provést?? Je mi jasné, že bych musel tyhle proměé vložit do každého vzhledu, který budu chtít aby fungoval- ale chystám s epoužívat jne své 2 vzhledy. Přímo v kodu toho bloku barvu nastavovat nechi (a zrušit tak využití proměných), protože se mi ednou nemusí shodnou barva textu a pozadí
global $theme_name;
$theme_name = 'czss_oficial';
$bgcolor1 = '#FFFFFF';
$bgcolor2 = '#6F99D3';
$bgcolor3 = '#EDF3FF';
$bgcolor4 = '#EFEFEF'; // not used by the system since 4.2ms2 (but may be used by add-ons)
$textcolor1 = '#000000';
$textcolor2 = '#000000';
$flnews1 = '#92BC20';
$flnews2 = '#D53030';
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre