| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
pepo Novice

Zaregistrovaný od: 20. 10. 2006 Príspevky: 30
|
Zaslal: so október 21, 2006 11:23 am Predmet: zmena vzhladu :fatal error |
|
|
menil som vzhlad a pri zmene na ten vzhlad co som potreboval mi pri refreshi vyskocilo na webe toto: Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /home/free/tym.sk/d/dvd/root/www/header.php on line 100 a neviem ako dalej neviem tan nahodit ani ten klasicky vzhlad aby mi to fungovalo ...
PS sorry za perdchadzajuce nedorozumenie..... |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
|
| Návrat hore |
|
pepo Novice

|
Zaslal: so október 21, 2006 11:47 am Predmet: |
|
|
e ee nefunguje mi to ani s tym skriptom neviem kde bude pes zakopany... vyhodil som aj ten co bol akoze zly a je to este horsie
Warning: head(themes/Modern/theme.php) [function.head.php]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/tym.sk/d/dvd/root/www/header.php on line 39
Warning: head() [function.include.php]: Failed opening 'themes/Modern/theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/php/iclib/:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:/usr/share/php/jpgraph/') in /home/free/tym.sk/d/dvd/root/www/header.php on line 39
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /home/free/tym.sk/d/dvd/root/www/header.php on line 100 |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so október 21, 2006 12:48 pm Predmet: |
|
|
ved ti to uz ide, takze.. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
pepo Novice

|
Zaslal: so október 21, 2006 1:06 pm Predmet: |
|
|
| jj uz teraz hej ani neviem ako som to urobil...preto som sa este neozval som sa s tym piplal takze este raz vdaka.... |
|
| Návrat hore |
|
|