Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: st január 03, 2007 4:41 pm Predmet: UN nemuze najit Default_Theme
Zdravim, vim ze tenhle problem tady byl x-krat resen, ale i tak jsem nenasel nic podstatneho, co by mi pomohlo jej vyresit. Takze se obracim sem...
V nepravidelnych intervalech se na mych strankach nahodne zobrazi chyba:
Kód:
Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv2/home/www/snoopgamer.com/subdomains/cs/header.php on line 37
Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/php/PEAR') in /srv2/home/www/snoopgamer.com/subdomains/cs/header.php on line 37
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /srv2/home/www/snoopgamer.com/subdomains/cs/header.php on line 98
Kde jsem uz hledal:
Nastaveni theme primo. Mam spravne nastavene cesty, pojmenovani themu a ostatnich souboru.
V SQL mam Default_Theme, ne default_theme.
Hostuji na banan.cz, kde mam temer neomezene fci, takze jsem nehledal, jestli mam omezeny SQL dotazy, ale logicky usuzuji, ze zde problem nebude.
Prosim, kdybyste mi mohli rici, kde je asi chyba nebo pomohli jinak. Tahle chyba me docela stve. Predem diky! _________________ Ikdyž si myslíš, že na něco nemáš, stejně to zkus!
No a dá se s tím teda něco dělat? Docela mě to jebe... Neřeknu kdyby ten "výpadek" trval 15 sek, ale on trvá třeba i půl hodiny... To je trochu moc... _________________ Ikdyž si myslíš, že na něco nemáš, stejně to zkus!
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre