| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: so január 28, 2006 11:29 am Predmet: Zakázání vstupu anonymum na stránku a psaní do fora |
|
|
Ahoj lidi.Mam problém,množí se mi na stránce případy kdy mi anonymové píšou do fora nesmysli a spamujou.Můžete mi poradit kde se v CS NUKE v administraci nuka a nebo phpbb dá nastavit to aby anonymové nemohli psát do fora a nebo kde se to nastaví aby vubec nemohli na stránku?
Předem děkuji a budu velice vděčný,jestli taková možnost existuje.
Omluvám se jestli už tu podobnej post byl.Hledal sem ale nenašel a nebo sem to přehlíd. _________________ www.jptuning.net - web věnovaný alternativním IM komunikaci a IT. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so január 28, 2006 11:42 am Predmet: |
|
|
chod do administracie fora do polozky forum a vyber si opravnenie. zo zoznamu si vyber ake chces forum, klikni na zvolit forum a potom na rozsireny rezim. tu si teraz mozes nastavit rozne opravnenia vratana anonymnych prispievatelov. tato moznost funguje pre jednotlive fora zvlast! _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
jamaica Professional

Zaregistrovaný od: 13. 07. 2005 Príspevky: 334
|
Zaslal: so január 28, 2006 12:08 pm Predmet: |
|
|
Děkuju.Netušil sem že to bude takhle,myslel sem si že je to centrálně  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so január 28, 2006 4:39 pm Predmet: |
|
|
alebo povol celkovy pristup do fora len registrovanym uzivatelom _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
|