| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Conky Professional

Zaregistrovaný od: 13. 06. 2005 Príspevky: 405
|
Zaslal: po september 12, 2005 1:41 pm Predmet: Stabilita + bespečnosť |
|
|
zdravim vsetkych co sem zabludily. :hello:
Ako som prechadzal cez forum aby som zizkal niake tie tipy vsimol som si ako sa tu "chvaly" UN je vazne tak dobry ?
lebo ste ma skoro prehovorily na zmenu ale trapi ma skôr Stabilita, bezpecnost a zaloha DB vo forume
Ked zmenim PhpNuke na UN
- Mozem bez upgradovania nukeho cize dajme tomu zo 6.8 na UN?
- musim prepisovat sql ?
a keby sa dalo odporuciť verziu UN a ostatne veci ktomu Language, Security ...
THANX ALL |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: po september 12, 2005 1:53 pm Predmet: |
|
|
Najskor sa ta spytam jednu osobnu vec: Preco mas raz sloveso s Y a raz s I ?
No ale k teme:
UN je fakt dobry po vsetkych strankach. Standardneho nuka ti trosku sikovnejsi uzivatel hned nabura a je admin. cize UN je v tomto ovele bezpecnejsi, stabilnejsi a rychlejsi.
Ma vsak jednu nevyhodu, ze sa neda priamo na neho upgradovat ale vsetko musis robit rucne. (Aspon zatial) naj je si ho na cisto vytvorit a potom postupne vkladat obsah starej DB do novej DB a est elepsi sposob je ked to das dakomu spravit _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

|
Zaslal: po september 12, 2005 2:24 pm Predmet: Y - I |
|
|
sorry ale išlo mi hlavne o UN aj keď som čítal vaše pravidlá "Pravidlo 7" som sa už nevracial k textu
| Citácia: | | Ma vsak jednu nevyhodu, ze sa neda priamo na neho upgradovat ale vsetko musis robit rucne. (Aspon zatial) naj je si ho na cisto vytvorit a potom postupne vkladat obsah starej DB do novej DB a est elepsi sposob je ked to das dakomu spravit |
myslel som z Nuke 6.8 či musím postupne upgradovať na 7.8 a až potom môžem na UN ?
a ešte akú verziu UN by si odporučil? |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: po september 12, 2005 5:53 pm Predmet: Re: Y - I |
|
|
| Conky napísal: | myslel som z Nuke 6.8 či musím postupne upgradovať na 7.8 a až potom môžem na UN ?
a ešte akú verziu UN by si odporučil? |
s aktualizaciou je probolem, pretoze nesedi prefix tabuliek (maly problem) a UN ma v podstate inu strukturu DB tabuliek. ako hovorim najlepsie je to prerobit vsetko rucne inak memusi pracovat spravne.
A aku verziu? Zalezi na tebe. 4.1ms10 - je v podstate nuke v7.6
4.2ms00 beta 3 - aj tento web na nej bezi. obsahuje funkcie z nuke v7.8 a novoportovane forum phpBB, takze by v nom malo ist v podstate viac modov ako v obycajnom fore  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Conky Professional

|
Zaslal: po september 12, 2005 6:52 pm Predmet: All is OK |
|
|
No dal som sa do toho
Po vycerpavajucej prace s databazou musim povedat ze vsetko slape tak ako MA uz iba doladovacky
Ak sa nahodou vyskytne nejaky probem viem na koho sa mam obratit
Takze drakeman thanks a lot |
|
| Návrat hore |
|
|