Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: po február 12, 2007 4:38 pm Predmet: Problémy s Freehositngy
Ahoj lidi,
nevěděl jsem kam to dát, tak jsem to postnul jsem.
Potřebuju poradit, začal jsem s PHPNUKE pracovat nedávno. Chci dělat stránky pro dva servery. Jenž mám hroznej problém s freehostingy. Nevíte prosím někdo kde by se dal sehnat freehosting, do kterého se dá v pořádku nahrát SQP phpnuke??
zkoušel jsem ic.cz a wz.cz a na obouch mám problém SQL do databáze nahrát...
No bohužel teď má IC i WZ strašně obsazovanou databázi tak je to děsně pomalé...
Jinak ten odkaz od vás, ten znám, ale tam je porod se dostat na FTP, amjí to omezený počtem uživatelů...
Na všetky tu menované freehostingy /vlastne zatiaľ, pokiaľ viem na všetky, skúšal som ich niečo vyše 15/ sa dá nahodiť UN bez problémov, ako už spomínal Blassen, prinajhoršom stačí databázu nahadzovať po častiach.
Každý z freehostingov však má svoje nevýhody, napr. ic.cz - veľmi pomalé, allow_url_fopen=Off - veľa rozšírení jednoducho nerozbeháš; inethosting - máš to len na polrok, hostuju.cz - nepodporuje posielanie mailov, nulová podpora...atď. ...
Ale s rozbehaním základného UN by si nemal mať problém nikde...
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre