Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: pia december 01, 2006 9:05 pm Predmet: Ja mam problem s tym co je pre vas bezne.
Robil som formular, a nakolko som totalny zaciatocnik potrebujem, aby mi niekto poradil, neviem ako sa zadava pri checkboxe, ak to niekto odklikne aby to odoslalo, /potvrdenie suhlasu napr./ ak to niekto neodklikne aby to neodoslalo. pri textovom okne som to vyriesil takto
type checkbox je checkbox
name je nazov - kluc pola do ktoreho sa ulozi hodnota value, v tomto pripade 1, alebo sa do premennej $kontrola priradi hodnota value, to zalezi od konfiguracie servera ....
pre teba je podstatne to ze ked odosles formular tak v php ti staci kontrolovat
formular napr takouto podm...
if( $_GET["kontrola"] != 1 ){
....
}
da sa to kontrolovat aj javaskriptom co ma vyhodu v tom ze uzivatel nemusi cakat na odoslanie formulara a nasledne znovunacitanie stranky, nevyhoda spociva v tom ze javaskript si niektory mudrlanti vypinaju, preto je najvhodnejsie kombinovat obe metody, .........
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre