| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
miroszlav Novice

Zaregistrovaný od: 20. 07. 2005 Príspevky: 19
|
Zaslal: ut december 04, 2007 6:53 pm Predmet: webnoviny - newsML články |
|
|
som pomerne nevzdelaný v programovaní, chcel by som nastaviť automatické vkladanie článkov do databazy z webnovin (XML - NewsML).
mám prístupoví link kde už nie je potrebné zadávať meno a heslo. No neviem ako by som tie články dostal na stránku.
Poradte ako to riešiť prosim... |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Standalf Moderator

Zaregistrovaný od: 03. 06. 2005 Príspevky: 192
|
Zaslal: št december 06, 2007 11:37 pm Predmet: Zdravim |
|
|
Zdravim, nasa spolocnost uz spristupnila automaticky import SITA sprav z xml linku pre system UNITED-NUKE. Su napriklad tu :
www.kysuce.sk
www.fmg.sk
www.ruzombercan.sk
Tato sluzba je vsak platena, nakolko jej vyvoj nas stal nemale usile. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte cez SS, alebo http://www.iga.sk/index.php?op=news&id=6 _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: pia december 07, 2007 3:16 pm Predmet: |
|
|
ja som pocul ze SITA pripravuje nie modul ale obycajny blok na odoberanie sprav, viem ze to nebude asi nic specialne ale celkom ma zaujima ako to bude vyzerat _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
|
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: pia december 07, 2007 5:28 pm Predmet: |
|
|
skus si nastudovat aky je rozdiel medzi RSS a importom sprav a potom sa budeme bavit kto je tupec. Dobre? _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

|
Zaslal: pia december 07, 2007 6:47 pm Predmet: vysvetlenie . . . |
|
|
| Standalf napísal: | | skus si nastudovat aky je rozdiel medzi RSS a importom sprav a potom sa budeme bavit kto je tupec. Dobre? |
skús to tupcovi, ako som ja vysvetliť . . . koľko pýtaš za vysvetlenie, a nezabudni uviesť číslo účtu  |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
Zaslal: pia december 07, 2007 11:31 pm Predmet: Re: vysvetlenie . . . |
|
|
| lasse napísal: | | . . . skús to tupcovi, ako som ja vysvetliť . . . |
mno jde o to že RSS si přidá každý, ale ta aplikacce od IGA sama porovnává v intervalech obsah a pokud je nový automaticky aktualizuje databázi v united-nuke a ty můžeš sedět třeba s drinkem u moře.
Navíc je to řešení namíru i s případným supportem.
No to je ten drobný rozdíl ale volba je na každým a myslím si že to jde i bez napadání se navzájem.
Takže pls peace, OK ?!
p.s.: dám ti klidně i číslo účtu jestli ho chceš využít  _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: ne december 09, 2007 12:21 am Predmet: |
|
|
4 lasse. Skus si ten import z XML subora urobit sam a uvidis co to urobi, kolko casu ten vyvoj zobere. Musis sa prihlasit do XML suboru, nacitat obsah, a pasnut ho do prislusne kategorie... Nie je to easy... Preto ta cena _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
lasse Adept

|
Zaslal: ne december 09, 2007 1:42 pm Predmet: Aah jaj, |
|
|
| drakeman napísal: | | 4 lasse. Skus si ten import z XML subora urobit sam a uvidis co to urobi, kolko casu ten vyvoj zobere. Musis sa prihlasit do XML suboru, nacitat obsah, a pasnut ho do prislusne kategorie... Nie je to easy... Preto ta cena |
... chudáčikovia, zrejme ste sa museli pritom poriadne nadrieť, až sa vám s kečky parilo..  |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: ne december 09, 2007 5:53 pm Predmet: Re: Aah jaj, |
|
|
| lasse napísal: | | drakeman napísal: | | 4 lasse. Skus si ten import z XML subora urobit sam a uvidis co to urobi, kolko casu ten vyvoj zobere. Musis sa prihlasit do XML suboru, nacitat obsah, a pasnut ho do prislusne kategorie... Nie je to easy... Preto ta cena |
... chudáčikovia, zrejme ste sa museli pritom poriadne nadrieť, až sa vám s kečky parilo..  |
Chudacik si ty. Sa spamataj, bo takto daleko nezajdes. Ked sa umudris, napis mail. Inak mas stale ban. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
asdf Novice

Zaregistrovaný od: 27. 08. 2009 Príspevky: 6
|
Zaslal: st september 02, 2009 12:12 pm Predmet: |
|
|
| ten iga modul mame zo 3 roky k velkej spokojnosti zvysuje to aj navstevnost webov |
|
| Návrat hore |
|
miroszlav Novice

Zaregistrovaný od: 20. 07. 2005 Príspevky: 19
|
Zaslal: st september 02, 2009 1:00 pm Predmet: |
|
|
Bolo by fajn keby páni s IGA vyriešili problém s html znakmi, ktoré vyžadujú webnoviny podľa novej zmluvy. Inak modul funguje takmer bez problému.
Občas sa vypne import ale riešim to tým, že vždy v phpmyadmin prestavím 1 - vypnuté na 0 - zapnuté. _________________ Dennik.eu - informacie na spravnom mieste |
|
| Návrat hore |
|
asdf Novice

Zaregistrovaný od: 27. 08. 2009 Príspevky: 6
|
Zaslal: st september 02, 2009 3:38 pm Predmet: |
|
|
| ano suhlasim, lebo budu tam teraz davat videa, a to velmi zatraknívni web ale ked tam nie su html znacky tak nam video nevezme. Inak fajn. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

|
Zaslal: pia september 04, 2009 12:09 pm Predmet: |
|
|
aaaaaa _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Standalf Moderator

|
Zaslal: pia september 04, 2009 12:26 pm Predmet: Import SITA sprav z webnovin |
|
|
Sita specifikoval svoje poziadavky velmi chaoticky, kazdy z uzivatelov ma na vyber niekolko moznosti ako bude imporotvat svoje spravy co zalezi od druhu zmluvnej spoluprace ktoru so SITA uzavrel. Takze urobit nejaky jednotny upgrade,... je asi nemozne.
Pokial sa jedna o filtrovanie importu sprav, je na PADNY dovod. Ako sami viete, z webnovin neprudi vzdy cisty kod,... nespocet krat sa stalo aj to ze ten isty clanok vygenerovali niekolko krat. K comu by pri nefiltracii dochádzalo? Importoval by sa vam teda do databaz kod, ktory by obsahoval stylovanie a nieviem co vsetko, co chtiac nechtiac redaktor pokazil. Nemusime si tu nic nahovat stava sa to, nikto nieje dokonaly. Takze ak s nedodrzi standard W3C, google nasadzuje penalizaciu,... a podobne veci,... a nehovorim o tom ako by clanok ako taky kolkokrat vyzeral.
Ked si chcete funkciu upravit, nieje to az take tazke. v subore " sita/functions.php " je funkcia strip_tags (), ktora filtruje kod. _________________ K NUKOVI chovám veľkú náklonnosť, no dodnes mi ju neopätoval  |
|
| Návrat hore |
|
|