Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: so október 27, 2007 2:36 am Predmet: modul soupiska
ahoj, potřebuju poradit, mám hotové stránky pro fotbalový team, ale potřebuju poradit, kde nebo jak sehnat nebo vytvořit modul Soupiska, něco jako členové, aby tam bylo jméno, přezdívka, věk, fotka a ještě odehráné zápasy, ne clanwary, ale prostě normální zápasy, jestli o něčem prosím nevíte nebo neporadíte co a jak.. Děkuju
Clan Wars - Zápasy
Modul je pro nadšence z řad hráčů Online games . Mezi jeho funkce patří: Editace zápasů, počet hráčů,druh mapy,datum klání , možnost náhledu Screenu z her, dále pak možnost Uploadu a následně i stažení Dema nebo videa různých games v neposlední řadě můžete napsat též komentář k dané hře.
děkuju, ale nějak mi tam blbne čeština, je to tím, že na webu mam utf-8, ale stejně když jsem se na to koukal, tak nevim no, já potřebuju místo clan tag např. název teamu...místo mapy by tam bylo lepší místo, kde se to odehrávalo a takhle...ale nevim, jestli to jde nějak upravit, každopádně děkuju...
Zaslal: po október 29, 2007 7:28 pm Predmet: Re: modul soupiska
eastonek napísal:
ahoj, potřebuju poradit, mám hotové stránky pro fotbalový team, ale potřebuju poradit, kde nebo jak sehnat nebo vytvořit modul Soupiska, něco jako členové, aby tam bylo jméno, přezdívka, věk, fotka a ještě odehráné zápasy, ne clanwary, ale prostě normální zápasy, jestli o něčem prosím nevíte nebo neporadíte co a jak.. Děkuju
Možná by se dal použít modul "League" - pomocí lang souboru si modul můžeš více-méně upravit k obrazu svému;-)
ahoj, league je velmi dobrý modul, ale potřebuji když dám přepočítat body, aby ten co měl nejvíc šel automaticky na první místo, nevim, jak to mám udělat...
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre