| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ada Hosting member

Zaregistrovaný od: 30. 01. 2007 Príspevky: 59
|
Zaslal: so jún 28, 2008 8:40 am Predmet: inzercia nuke c30 bezpečnostný kód dôvod spamy |
|
|
potrebujem na inzerciu bezpečnostný kód resp. neviem ako to vyriešiť aby mi denne nepribúdalo 300 inzeratov v podobe spamov apod. Inzerciu som mala rok v poriadku a pridavali aj anonymní uživatelia inzeraty a hned publikovali. teraz som to nastavila na kontrolu z dôvodu dennych 300 spamov, a ja ich publikujem po prezreti. Aj tak musim stale chodit do DB a mazať tie spamy. Nechcem to dat len pre registrovaných. Resp uvažujem o tom že registrovaným dám hned publikovať a urobím ikonku aj pre neregistrovaných a tí by davali cez nejaký iný modul a chodilo by mi to na mail. Nemáte prip. nejaké riesenie?
Spamujú mi na webe aj galérku, aj kalendar aj weblinky. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
ada Hosting member

|
Zaslal: so jún 28, 2008 8:44 am Predmet: |
|
|
| prip. poradte prosim modul kde by bolo moznost zaslat aj prilohy t.j. obrazku no zaroven by bol bezp. kod. Lebo co mam pripomienky, kontakt tam nemam bud jedno ci druhe. to by som si dala odkaz ako pridat pre neregistrovanych. Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: so jún 28, 2008 5:21 pm Predmet: |
|
|
myslim ze tu na stranke je nejaky upgrade PRIPOMIENOK, ktory obsahuje bezpecnostny kod a keb sa pozries na http://blassenweb.net/ tak si pozri v downlaod sekcii BW_MAILING, to su pripomienky, pri ktorych mozes poslat aj subor.
Ak sa ti podari nejako vlozit bezpecnostny kod do BW_MAILING tak dosiahnes to cco potrebujes _________________ www.pathox.sk |
|
| Návrat hore |
|
ada Hosting member

|
Zaslal: ne jún 29, 2008 4:50 pm Predmet: |
|
|
| ano. dakujem. mam to z blassen BW_MAILING 2.0.dakujem aj drackovi |
|
| Návrat hore |