| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
palino_o Novice

Zaregistrovaný od: 03. 10. 2007 Príspevky: 2
|
Zaslal: so november 24, 2007 11:31 am Predmet: Coppermine PG |
|
|
Ahoj, presiel som si vselijake navody na Cop. P.G. ale nic mi nefunguje Bol by som rad keby mi niekto osobne poradil cez icq alebo tak, aby som komunikoval s niekym osobne az kym mi galeria nebude fungovat. Vopred diki, mail palino.o@azet.sk |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so november 24, 2007 6:43 pm Predmet: |
|
|
Mozes popisat co take ti nejde? Tak sa moze zapojit aj niekto iny do diskusie a vela uzivatelov sa mozu tiez poucit. _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
pALI Novice

Zaregistrovaný od: 28. 01. 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: st január 30, 2008 10:37 pm Predmet: |
|
|
Tak som sa k tomu po dost dlhom case dostal znova. Mal som problemy s databazou, to som uz ale vyriesil. Teraz mam iny problem. Ked chcem uploadnut foto do galerie, ukaze sa mi toto
Failed to create directory modules/Coppermine/albums/userpics/10002 !
File: /home/free/phorum.cz/a/aokolonica/root/www/modules/Coppermine/db_input.php - Line: 255
Que diablo caramba?
A este jedna vec. To, ze vyzera tak hrozne (strasne siroka, strasny text, a podobne...)to je sposobene len tym ze nemam daky dobry vzhlad nainstalovany?
P.S.: palino_o a pALI je jedna a ta ista osoba, pardon admin ale zabudol som heslo  |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
deiky Hosting member

Zaregistrovaný od: 16. 10. 2006 Príspevky: 147 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: št január 31, 2008 3:29 pm Predmet: |
|
|
Prava 777 si zlozkam urcil?
Databazu mas nahratu dobre?
A to ze je sirok nastavis v nastaveniach a zmiznu ti tie reklamy co mas v nastaveniach |
|
| Návrat hore |
|
|