| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Tichondrius Novice

Zaregistrovaný od: 15. 01. 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: ut január 15, 2008 7:39 pm Predmet: Žádným způsobem nelze aktivovat český jazyk! |
|
|
Zdravím,
mohl by mi někdo objasnit, z jakého důvodu mi v PHP-Nuke 8.1 nelze nsatavit CZ? Funguje akorát nastavení českých dnů, ale to jest vše, jinak mohu klikat na webu na český jazyk, nebo se ho i pokusit vynutit tím známím odkazem, ale nic. Také mi v blocích/modulech nefunguje diakritika(namísto"ščřž"se mi zobrazují různá jiná znaménka)Nemohl by mi někdo nastínit, kde je chyba?
Jinak přijměte moji omluvu za to, že tu na vašem domácím fóru píši cizím jazykem. |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
developer Administrator

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 25
|
Zaslal: št január 17, 2008 12:07 pm Predmet: |
|
|
ahoj ak si si zmenil jazyk v administracii, tak sa zmena prejavi az po obnoveni cookie, pretoze tam sa uklada, skus zmazat cookie,
v zdrojovom strnky kode pozri tento kod
<meta>
co mas na mieste kde som dal ****** |
|
| Návrat hore |
|
Tichondrius Novice

Zaregistrovaný od: 15. 01. 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: št január 17, 2008 7:55 pm Predmet: |
|
|
Konkrétně tento řetězec tam nemám.
Čeština mi tedy jde, i když předtím jsem cookies vymazal, bylo nutné tak učinit přes průzkumníka.
Ale sále přetrvává problém s názvy modulů například namísto"ščž"jsou stále špatné znaky, ale ostatní diakritika funguje...
? |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: so január 19, 2008 3:27 pm Predmet: |
|
|
Ak mas stale tento problem, problem je v kodovani. Kodovanie databazy a kodovanie webu musi byt rovnake. Ak mas web v iso-8859-2, databazu v nom musi byt tiez alebo pripadne v latin2_czech_ci _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

Zaregistrovaný od: 30. 05. 2005 Príspevky: 758
|
|
| Návrat hore |
|
Sattan Novice

Zaregistrovaný od: 21. 02. 2008 Príspevky: 20
|
Zaslal: pia február 29, 2008 8:53 pm Predmet: |
|
|
| Mám úplně stejný problém. Nebyla by nějaká jiná čeština? ta originální je opravdu šílená! Jak jste to teda vyřešily díky |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: pia február 29, 2008 10:41 pm Predmet: |
|
|
| Sattan napísal: | | Mám úplně stejný problém. Nebyla by nějaká jiná čeština? ta originální je opravdu šílená! Jak jste to teda vyřešily díky |
Nó my to povětšinou neřešíme protože používáme United-Nuke, kterej je kompletně v češtině a bez větších problémů i v utf-8 například _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
Zvyšte si zdarma návštěvnost Vaší stránky ! |
|
| Návrat hore |
|
Sattan Novice

|
Zaslal: so marec 01, 2008 8:39 am Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: |
Nó my to povětšinou neřešíme protože používáme United-Nuke, kterej je kompletně v češtině a bez větších problémů i v utf-8 například |
No jo ale s porovnáním oproti Un se dá sehnat milionkrát víc věcí. Hlavně teď když si UN dělá vlastní jazyk:( Nedělá se náhodou nová verze UN? thx Jo a stou češtinou v UTF to je pravda, jenže si pak stáhnete nějaký blok či modul a je iso a opět jen problémy. Mělo by se to sjednotit jako to udělal Joomla! Už jede pouze na utf8 mělo by se udělat to samé s UN i PHP |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
Sattan Novice

|
Zaslal: ne marec 02, 2008 9:24 am Predmet: |
|
|
OK přesvědčil si mě Né já chci zůstat u UN ale potřeboval bych tam dostat vwar. Což se mi teda povedlo z pnc jak to tak vypadá, ale nějak čeština vůbec nikde!! Jinak UN fakt dobrá práce! Ale až bude mít úplně vlastní kód a nepůjdou pod ním věci z phpnuke tak to bude dost na nic ... BTW. Dá se někde stáhnout klanový věci nejlépe v češtině. thx |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
|
| Návrat hore |
|
Sattan Novice

|
Zaslal: ne marec 02, 2008 7:49 pm Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: | s tím je trošku problém, no nějaký zápasy dělal dráček a sou v downloadu u něj nebo u mě, a pak sem tam něco pohledat. Ale v CZ toho asi moc nebude.  |
Tak všechny klanový věci obsahuje vwar. Upravil sem si ho pro UN a pak ho jen přeložím do češtiny a mám kompletní sadu se vším šudy Takže sem spokojený. Jen mě štve že sem si po dlouhé době sehnal themes ale bohužel nefunguje úplně v UN je pro phpnuke 8.0. Tak vyřeším jen to a bude to pak vše ok ... |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: ne marec 02, 2008 9:21 pm Predmet: |
|
|
| Sattan napísal: | Tak všechny klanový věci obsahuje vwar. Upravil sem si ho pro UN a pak ho jen přeložím do češtiny a mám kompletní sadu se vším šudy Takže sem spokojený. ... |
Tak až to bude tak to rád uvítám u sebe v downloadech aby byly spokojený i jiný díky tobě.  _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
|
| Návrat hore |
|
Sattan Novice

|
Zaslal: po marec 03, 2008 5:52 pm Predmet: |
|
|
| Blassen napísal: |
Tak až to bude tak to rád uvítám u sebe v downloadech aby byly spokojený i jiný díky tobě.  |
Jo jasně až to budu mít přeložený a na 100% vyzkoušený, že to jede tak klidně pošlu Jo nevíš o nějakém dobrém user infu? Aby tam bylo kolik je lidí online a statistika kolik bylo dnes kolik včera kolik za měsíc a celkem. Líbí se mi z http://www.phpnuke-clan.net/ ,ale vůbec ho nemůžu sehnat!  |
|
| Návrat hore |
|
Blassen Moderator

|
Zaslal: po marec 03, 2008 11:48 pm Predmet: |
|
|
| Sattan napísal: | | Blassen napísal: |
Tak až to bude tak to rád uvítám u sebe v downloadech aby byly spokojený i jiný díky tobě.  |
Jo jasně až to budu mít přeložený a na 100% vyzkoušený, že to jede tak klidně pošlu Jo nevíš o nějakém dobrém user infu? Aby tam bylo kolik je lidí online a statistika kolik bylo dnes kolik včera kolik za měsíc a celkem. Líbí se mi z http://www.phpnuke-clan.net/ ,ale vůbec ho nemůžu sehnat!  |
To by bylo fain.
User Info má takový nějaký tady ke stažení, ale menuje se to nějak jinak _________________ BLASSENweb
Theme Demo System
|
| Návrat hore |
|
|