Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ne február 24, 2008 2:24 pm Predmet: problem s uploadom
zdravím, mám taký problém s uploadom systému php nuke na freeserver hostujem.sk. Ide o zlozku modules, ostatne sa nahraju bez problemov, ale potom zacne vypisovat chybu ze cileovy priecinok sa neda vytvorit. Skusal som to viackrat aj cez viac programov ale stale rovnaky vysledok. Predtym som sa s niecim takym nestretol, nechapem cim to moze byt. Na iny hosting mi to islo bez problemov. Stretli ste sa uz s niecim takym niekto?? Ak hej a viete ako pomoct tak sa ozvite
Problem moze byt na strane hostingu. Je dost mozne, ze nemas dost volneho miesta na nom. Skus tam nahrat nejake ine a vacsie subory, co to spravi. Pripadne vymz nieco a skus nahrat adresar modules _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre