Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ne marec 04, 2007 6:22 pm Predmet: Čeština a Slovenčina do PNC
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nekde nevidel cestinu a slovencinu pro PHP Nuke Clan (PNC). a vWar. ani by nemusela byt pro admin panel , jde mi hlavne o language jako je v PHP nuke nebo UN..
este som sa s nou nestretol, ale ak najdes, posli ak sa ju rozhodnes prekladat, mozes pouzit moj nuke SK lang _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
ja som tiež skušal s tím precovať ale nie je to bohviečo .. ak chceš spraviť dobry gaming web napr. CS alebo CoD alebo len chceš spraviť nejaky portal alebo multigaming clan (klan kde sa hra viacero hier ..cs,nhl,fifa atd..) tak ti odporucam webspell .. je na to slovenčina aj čeština a je CSM špecialne na toto .. jednoducha administracia .. dostupnosť .. strašne vela templat ktore su lahko dostupne ...
Kód:
wwww.webspell.org
ak máš záujem tu si môžeš stiahnuť najnovšiu verziu
P.S. : veľa známych cs portalov je cez to robené .. nebudem tu robyť reklamu ale je to tak ...
príspevkom som neporušil žiadne pravidlo ... ak hej nebol to umysel .. iba rada ..
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre