Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: ne august 10, 2008 1:55 pm Predmet: Ako zmeniť radenie článkov na stránke ?
Otázka: Pridávam články na stránku a radia sa mi presne v tom poradí, ako som ich tam vložil. Neskôr som však v phpmyadmin prepísal dátumy pri viacerých starších článkoch. Tieto články sa mi síce na stránke zobrazujú s prepísaným dátumom, avšak problém je v tom, že poradie článkov na stránke je také ako predtým. Teda články sa radia podľa ID, ale systém nezohľadňuje nové radenie článkov na stránke.
Poraďte mi prosím, ako nastaviť, aby sa články radili nie podľa ID, ale podľa dátumu, ktorý im nastavím v phmmyadmin v tabuľke unnuke_stories.
Ešte poznámka: v tabuľke unnuke_stories sa články dajú usporiadať podľa dátumov, teda idú v poradí napr. 1.februára, 6.februára, 16.februára, 2.marca atď. Problém je ale v tom, že tento spôsobob radenia článkov sa mi na stránke nezobrazuje. Stále sa na stránke radia články v poradí, v akom som ich vložil do systému.
no v module news myslim ze v index.php si musis najst select z databazy a mznit mu zoranie. standardne je na ID a ti ho musis dat podla TIME _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre