| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Speedy2 Novice

Zaregistrovaný od: 13. 02. 2006 Príspevky: 14
|
Zaslal: st marec 22, 2006 12:29 pm Predmet: nezobrazuji se mi bloky v pravo na indexu |
|
|
Prosim, čím může být, že semi na hlavni strance nezobrazuji bloky v pravo?
themou to není, zkoušel jsem i jiné a taky se to nezobrazuje. Někde jsem udělal nějakou změnu a nemůžu to najít. Kteý script se stará o to zobrazení? díky |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: st marec 22, 2006 5:45 pm Predmet: |
|
|
aky modul mas na hlavnej stranke? _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
Speedy2 Novice

Zaregistrovaný od: 13. 02. 2006 Príspevky: 14
|
Zaslal: st marec 22, 2006 7:18 pm Predmet: |
|
|
kurna, uz jsem na to prisel. je to news, v 7.9 je chyba, tak sem tam nahral modul ze 7.8 a vubec jsem si toho nevsiml, ze mi ty panely v pravo zmizely. Diky za inspiraci.
jinak ta chab byla v /modules/News/admin/index.php. Je tam v insertu do tabulky stories o jednu hodnotu navic. |
|
| Návrat hore |
|
marcelkil Novice

Zaregistrovaný od: 28. 11. 2006 Príspevky: 8
|
Zaslal: pia február 09, 2007 7:07 pm Predmet: |
|
|
| Speedy2 napísal: | kurna, uz jsem na to prisel. je to news, v 7.9 je chyba, tak sem tam nahral modul ze 7.8 a vubec jsem si toho nevsiml, ze mi ty panely v pravo zmizely. Diky za inspiraci.
jinak ta chab byla v /modules/News/admin/index.php. Je tam v insertu do tabulky stories o jednu hodnotu navic. |
Na jaký řádce přesně? |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: pia február 09, 2007 10:12 pm Predmet: |
|
|
| marcelkil napísal: | | Na jaký řádce přesně? | daj si modul prislusny k tvojej vserzii a mas po probleme _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
|