| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
blejdacik Novice

Zaregistrovaný od: 02. 07. 2005 Príspevky: 43
|
Zaslal: št september 28, 2006 10:09 am Predmet: Blok pre nové príspevky vo fóre |
|
|
Zdravím! Vopred sa ospravedlňujem za to že tato tema sa tu už asi preberala ale neviem to najsť..
Rád by som vedel ako sa volá ten blok čo je tu na uvodnej stranke , ten kde sa ukazuju nove prispevky vo fóre.. Poradí niekto kde ho zoženiem?? díky |
|
| Návrat hore |
|
Sponzor
 |
|
 |
beks Hosting member

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 569 Bydlisko: Smizany(Spisska Nova Ves)
|
Zaslal: št september 28, 2006 2:40 pm Predmet: |
|
|
citaj viac tu:
| Kód: | | http://www.phpnuke.sk/forums/united-nuke-slovak-2/bloky-un-15/blok-forum-414/?highlight=block+forum |
|
|
| Návrat hore |
|
Skopecek Adept

Zaregistrovaný od: 18. 08. 2006 Príspevky: 100
|
Zaslal: št september 28, 2006 2:53 pm Predmet: Re: Blok pre nové príspevky vo fóre |
|
|
| blejdacik napísal: | Zdravím! Vopred sa ospravedlňujem za to že tato tema sa tu už asi preberala ale neviem to najsť..
Rád by som vedel ako sa volá ten blok čo je tu na uvodnej stranke , ten kde sa ukazuju nove prispevky vo fóre.. Poradí niekto kde ho zoženiem?? díky |
Je to block vytvorený len pre túto page. Ale dá sa kúpiť. Kontaktuj Drakemana.... Ja ho mám tiež a som na 110% spokojný. |
|
| Návrat hore |
|
lasse Adept

Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: št september 28, 2006 7:59 pm Predmet: Nekupuj ! |
|
|
Nebuď sprostý, nekupuj žiadny block !!!
Pre Nuke existuje takmer 200 modulov a cca 150 blokov.
Sú medzi nimi aj rôzne blocky pre Fórum... rolovanie, doľava, doprava, posledné príspevky, naj príspevky atď... stačí sa popozerať po nete. |
|
| Návrat hore |
|
drakeman Webmaster

Zaregistrovaný od: 30. 04. 2005 Príspevky: 4398 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: pia september 29, 2006 12:06 am Predmet: Re: Nekupuj ! |
|
|
| lasse napísal: | Nebuď sprostý, nekupuj žiadny block !!!
Pre Nuke existuje takmer 200 modulov a cca 150 blokov.
Sú medzi nimi aj rôzne blocky pre Fórum... rolovanie, doľava, doprava, posledné príspevky, naj príspevky atď... stačí sa popozerať po nete. |
Len 200 a 150? preco tu mam potom toho hooodne viac? hmm? a preco by si ho nemal kupovat? zavidel by si mu ho?  _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
 |
|
| Návrat hore |
|
bigdragon Professional

Zaregistrovaný od: 09. 04. 2006 Príspevky: 407
|
Zaslal: pia september 29, 2006 1:47 am Predmet: |
|
|
| Takovej nesežene, nepotkal jsem free, který by zobrazoval avik.... |
|