Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
Zaslal: pia september 29, 2006 9:17 pm Predmet: block - kurzovy listok
nahral som si kurzovy listok a slapal mi v pohode ale po case mi zrazu ohlasil chybu:
Warning: fopen() [function.fopen.php]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/free/ic.cz/d/mojastranka/root/www/blocks/block-kurzovy_listok.php on line 8
Warning: fopen(http://www.nbs.sk/KL/AKTKLSL.DOC) [function.fopen.php]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/free/ic.cz/d/mojastranka/root/www/blocks/block-kurzovy_listok.php on line 8
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/d/mojastranka/root/www/blocks/block-kurzovy_listok.php on
line 9
skusal som to delete a nahrat este raz ale vypisalo tu istu chybu, ten isty den mi prestali ist aj block NukeWeather tam mi vypisuje ze nie je k dispozicii. Dakujem za help
pravdepodobne funkciu fopen() zakazali na tvojom serveri. ak je tomu tak, nic s tym nenarobis _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre