Pred pridaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte PRAVIDLÁ. Ak zistíme, že ste ktorékoľvek pravidlo porušili, Váš príspevok zmažeme a nedostane sa Vám odpovede!
...no myslim, ze v iso-8859-2 to nevyraba ziadne problemy, ale v UTF-8 ano...
//este Ta chcem poprosit o vymenenie jazyka v download sekcii, nech aj dalsi nemaju problemy. uz si to 8 ludi stiahlo a dost ma to mrzi, ze je to s tou chybou. dik
Zaregistrovaný od: 14. 08. 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Mars
Zaslal: po január 08, 2007 10:30 pm Predmet: Apostrof
ten sku... apostrof mi narobil už nejeden problém v rôznych databázach, ide najmä krátené anglické slovíčka... SQL súbory boli rozsypané a databáza bola zle načítaná
Použití jednoduchých uvozovek v případě funkce define() není chybou. Skutečnost, že to způsobuje problémy při použití UTF-8 pouze potvrzuje to, co jsem zde již několikrát napsal - s UTF-8 si v tuto chvíli můžete přivodit velmi nemilé překvapení - proto také oficiální jazykové soubory nepoužívají UTF-8.
PHP4 ani PHP5 nemá úplnou podporu UTF-8 Ta bude až součástí PHP6.
BTW bylo by dobré, když už je tady v sekci stažení SK s UTF-8, uvést k popisu, že její použití není doporučeno.
Píše mi občas někdo, že mu "něco" napracuje a než se dopátrám, že je to tím, že si lang soubory sám zkonvertoval do UTF-8.... a pak nemilé překvapení reinstalace... nemusím to popisovat dál. _________________ Jiří Stavinoha | Publikační a redakční CMS UNITED-NUKE
Vyhledávání tak trochu jinak? Openland.cz
...no myslim, ze v iso-8859-2 to nevyraba ziadne problemy, ale v UTF-8 ano...
//este Ta chcem poprosit o vymenenie jazyka v download sekcii, nech aj dalsi nemaju problemy. uz si to 8 ludi stiahlo a dost ma to mrzi, ze je to s tou chybou. dik
Balik je aktualizovany a je k nemu pridane moje nedoporucenie _________________ Post Affiliate Pro | Affiliate tracking software
...no vsak aj IE ma problemy s CSS a cez to vsetko sa pouziva na upravu stranok.
nechcem sa hadat, je to iba moja uvaha, no myslim si, ze tych UTF-8 nevalid s php4 a 5, nie-je az tak vela na to, aby sa dala bezproblemovo pouzivat na webe. ja pouzivam tu moju UTF-8 slovencinu (prehodil som si vsetko do UTF-8, pretoze niektore veci potrebujem do buducna ladovat z inych webov a tie su v UTF-8 a je to jednoduchsie, ako prehadzovat kopec textov medzi kodovacimi strankami.
...ale to upozornenie tam je spravne, naozaj by som nechcel nikomu vyrobit problemy.
tak na to ze iso-8859-2 nevyraba ziadne problemy by som sa kukol,
DB som si dal na iso-8859-2, stiahol som si slovencinu s ISO-8859-2 z tejto stranky(www.phpnuke.sk), drbal som sa s tym 3 dni a vysledok ziadny,
ked som pridal clanok mekcene sa mi v nom pekne zobrazovali, ale uz v menu ako Uvodna stranka, administracne rozhranie a podobne a na tlacitkach to uz len boli same otazniky... fungovalo to len ked som si rucne zvolil vo weprehliadaci ISO-8859-2 aj to len do najlblizsieho kliknutia alebo refreshu stranky... takze tak
a tak som tam nakoniec hodil UTF-8 a hned to slapalo ako malo, bez najmensieho problemu, dufam ze ani v budcnosti sa daky nevyskytne
len skoda tych troch dni, som uz mohol makat na stranke
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2
Strana 2 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre